Στοίχημα: Προβάδισμα για τον τελικό Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός

Τα προγνωστικά του Σπύρου Νάσιου για το στοιχηματικό κουπόνι της Τετάρτης του Πάσχα 27 Απριλίου 

Χριστός Ανέστη σε όλους και Καλή Τετάρτη του Πάσχα! Ακόμα ζούμε στους ρυθμούς των εορτών, αν και δεν έχουμε σταματήσει εργασιακά, περιμένουμε όμως, να βρούμε λίγες ελεύθερες ημέρες και χρήματα από το στοιχηματικό ταμείο για να μπορέσουμε και εμείς να ξεσκάσουμε, πηγαίνοντας ολιγοήμερες διακοπές. Υπομονή και θα έρθει και η σειρά μας!

Στα δικά μας οι δυο επαναληπτικοί αγώνες των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας ξεχωρίζουν στο σημερινό κουπόνι και οι πρώτες μας επιλογές προέρχονται από τα δυο αυτά συγκεκριμένα παιχνίδια. Αρχίζουμε με το μεγάλο ντέρμπι στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, όπου ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ στη ρεβάνς της λευκής ισοπαλίας στην Τούμπα. Ισορροπημένο το πρώτο ματς, με τους δυο αντιπάλους να έχουν λιγοστές ευκαιρίες για γκολ. Η πρόκριση στον τελικό θα είναι ένα θετικό στοιχείο και για τους δυο, κλείνοντας τη φετινή σεζόν. Εμείς θα δώσουμε προβάδισμα νίκης στους γηπεδούχους λόγω έδρας και θα εμπιστευτούμε τον άσο, σε μια άκρως ικανοποιητική απόδοση.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι η Λαμία υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, με τους πράσινους να έχουν πλεονέκτημα μετά από το υπέρ τους 1-0 στο ματς της Λεωφόρου. Μεγάλος στόχος του Παναθηναϊκού είναι η είσοδος μετά από χρόνια στον τελικό του Κυπέλλου και γιατί όχι και η κατάκτηση του. Η Λαμία έχει στο μυαλό της την εξασφάλιση της παραμονής στη Super League και το σημερινό ματς γι’ αυτήν είναι δευτερευούσης σημασίας. Πιστεύουμε στους φιλοξενούμενους και θα πάμε με το διπλό από το πρώτο ημίχρονο.

18:00 Λαμία – Παναθηναϊκός  2 ΗΜ. / 2 ΤΕΛ. (2.50)

20:00 Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 1 (2.10)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News