Στοίχημα: Πρόβα Ευρώπης και Τελικού στην Τούμπα

Οι προτάσεις του Σπύρου Νάσιου για την τελευταία αγωνιστική των Play Off της Super League 

Καλή Τρίτη σε όλους! Η αυλαία του πρωταθλήματος της Super League πέφτει σήμερα με την τελευταία αγωνιστική των Play off και δίνει ραντεβού πλέον για τη νέα σεζόν, που θα ξεκινήσει προς τα τέλη Αυγούστου.

Στο πιο σημαντικό παιχνίδι της ημέρας και σε μια πρόβα τζενεράλε ενόψει του μεταξύ τους τελικού το Σάββατο, ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό. Οι δυο αντίπαλοι ισοβαθμούν, με τον Δικέφαλο του Βορρά να έχει πλεονέκτημα. Οι πράσινοι θέλουν τη νίκη για να κατακτήσουν αυτοί τη δεύτερη θέση. Σε περίπτωση ισοπαλίας, ο ΠΑΟΚ έχει και πάλι προβάδισμα, αλλά αν ο Άρης νικήσει στα Ιωάννινα, τότε θα πάρει αυτός τη δεύτερη θέση. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν νίκη στα έντεκα τελευταία ματς. Ο Παναθηναϊκός είναι αήττητος στη διαδικασία και όπως δείχνουν τα αποτελέσματα είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα. Επιλογή μας θα είναι η ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο.

Στο άλλο ντέρμπι της ημέρας η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Μετά από δέκα χρόνια η ΑΕΚ δεν θα αγωνιστεί στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αποτυχημένη θεωρείται η χρονιά, αλλά μια νίκη επί του πρωταθλητή Ολυμπιακού, ίσως «χρυσώσει το χάπι» για τους φίλους της ομάδας. Αδιάφοροι οι ερυθρόλευκοι και με πολλές αλλαγές στην αρχική 11αδα, ωστόσο θέλουν να κλείσουν τη σεζόν χωρίς ήττα. Θα ποντάρουμε, πάντα με το ανάλογο ρίσκο, στην ισοπαλία.

Τέλος στην αναμέτρηση στους Ζωσιμάδες ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Άρη θα στηρίξουμε το διπλό από το πρώτο ημίχρονο. Μονόδρομος είναι η νίκη για τους φιλοξενούμενους, που κυνηγούν ένα καλύτερο πλασάρισμα, καθώς όπως εξηγήσαμε στις παραπάνω γραμμές, υπό προϋποθέσεις, μπορούν να κατακτήσουν τη δεύτερη θέση.

20:00 ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός  Χ ΗΜ. (1.95)

20:00 ΑΕΚ – Ολυμπιακός  Χ (3.50)

20:00 ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης 2 ΗΜ. / 2 ΤΕΛ. (3.10)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News