Στοίχημα: Πληρώνει το διπλό της Γαλλίας στην Κροατία

Οι προτάσεις του Σπύρου Νάσιου για τους αγώνες του Nations League στο στοιχηματικό κουπόνι της Δευτέρας 6 Ιουνίου 

Γεια και χαρά σε όλους και Καλή εβδομάδα! Συνεχίζει ακάθεκτη η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, παίρνοντας χθες τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα ματς και πλέον βρίσκεται μια ανάσα από την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλο και την άνοδο στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας. Πάμε τώρα να δούμε τις σημερινές μας προτάσεις. 

Συνεχίζεται και σήμερα το Nations League και ας ξεκινήσουμε με την αναμέτρηση Κροατία – Γαλλία για τον 1ο όμιλο στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας. Με ήττες άρχισαν τις υποχρεώσεις τους οι δυο ομάδες και μάλιστα εντός έδρας. Οι Κροάτες γνώρισαν βαριά ήττα από την Αυστρία με 0-3 και οι Γάλλοι, αν και προηγήθηκαν, τελικά ηττήθηκαν στο Παρίσι από τους Δανούς με 2-1. Η νίκη είναι μονόδρομος και για τους δυο, ωστόσο πιστεύουμε πως οι ποιότητα των τρικολόρ τους δίνει προβάδισμα για την επικράτηση. Επιλογή μας το διπλό.

Στο άλλο ματς του ίδιου ομίλου η Αυστρία φιλοξενεί την Δανία, με τους δυο αντιπάλους, όπως εξηγήσαμε και στις παραπάνω γραμμές, να ξεκινούν ιδανικά στο Nations League. Ο Ράνγκνικ έδωσε μια νέα αγωνιστική ταυτότητα στους γηπεδούχους, ενώ οι φιλοξενούμενοι παραμένουν σε κορυφαίο επίπεδο και προετοιμάζονται για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Με το ανάλογο ρίσκο θα ποντάρουμε στην ισοπαλία.

Συμπληρώνουμε το συστηματάκι μας με το διπλό της Μολδαβίας στην έδρα της Ανδόρας για τον 1ο όμιλο στο τέταρτο γκρουπ δυναμικότητας. Οι Μολδαβοί πήραν τη νίκη στην έδρα του Λιχτενστάιν στην πρεμιέρα και θέλουν να συνεχίσουν νικηφόρα και να παραμείνουν σε τροχιά κορυφής και ανόδου.

21:45 ΑΥΣΤΡΙΑ – ΔΑΝΙΑ Χ (3.30)

21:45 ΚΡΟΑΤΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ 2 (1.95)

21:45 ΑΝΔΟΡΑ – ΜΟΛΔΑΒΙΑ 2 (2.10)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News