Στοίχημα: Πανδαισία γκολ στο Europa Conference League

Τα προγνωστικά του Δημήτρη Καραμφυλίδη για το Europa Conference League και τους συναρπαστικούς αγώνες του.

Το Europa Conference League παρουσιάζει ενδιαφέρουσες επιλογές για ποντάρισμα με τις τέσσερις αναμετρήσεις του απόψε να είναι ανοιχτές. Τα γκολ, δε, είναι πάντοτε ένας ελκυστικός προορισμός.

Το Λέστερ-Αϊντχόφεν είναι το πιο δυνατό ματς από τα τέσσερα. Οι δύο ομάδες το τελευταίο διάστημα δείχνουν να έχουν ρίξει ιδιαίτερη προσοχή στο Europa Conference League μιας και δεν έχουν πολλές πιθανότητες να πετύχουν τους στόχους τους στην Premier League και στην Eredivisie, αντίστοιχα. Αυτό έχει συσπειρώσει τα γκρουπ που διαθέτουν ποιότητα, αλλά κυρίως παίζουν ανοιχτά ανεξαρτήτως αντιπάλου.

Στο Φέγενορντ-Σλάβια Πράγας, τώρα, αμφότερες έχουν αξιόλογες επιθέσεις, αλλά και κενά στην άμυνά τους.

Μπόντο Γκλιμτ-Ρόμα, έχουν παρελθόν…

Στο Μπόντο Γκλιμτ-Ρόμα, έρχονται αντιμέτωπες δύο ομάδες με… παρελθόν. Συναντήθηκαν στη φάση των ομίλων και οι Νορβηγοί ήταν υπεύθυνοι για την πιο μεγάλη ήττα (6-1) στην καριέρα του Ζοσέ Μουρίνιο μετά από το 5-0 από την Μπαρτσελόνα όσο ήταν προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης. Βέβαια, τώρα, η Ρόμα του είναι η πιο φορμαρισμένη ιταλική ομάδα. Η Μπόντο Γκλιμτ, όμως, παίζει χωρίς φόβο και με θράσος.

Τέλος, στο Μαρσέιγ-ΠΑΟΚ, η επίθεση της Μαρσέιγ βγάζει… φωτιές το τελευταίο διάστημα (έχει σημειώσει 14 γκολ στα τελευταία πέντε ματς), αλλά από την άλλη δεν μπορεί να κρατήσει το μηδέν στην άμυνά της για περίπου δύο μήνες. Ίσως ο ΠΑΟΚ να μπορέσει να το εκμεταλλευτεί.

19:45 Φέγενορντ-Σλάβια Πράγας Europa Conference League Over 2,5 (1,75)

22:00 Λέστερ-Αϊντχόφεν Europa Conference League Over 2,5 (1,75)

22:00 Μπόντο Γκλιμτ-Ρόμα Europa Conference League Over 2,5 (1,80)

22:00 Μαρσέιγ-ΠΑΟΚ Europa Conference League G/G και Over 2,5 (2,60)

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News