Στοίχημα: Παιχνίδι με γκολ το Ουαλία-Βέλγιο

Τα προγνωστικά του Δημήτρη Καραμφυλίδη από το κουπόνι του στοιχήματος του Σαββάτου (11/6).

Η Ουαλία υποδέχεται το Βέλγιο στο Κάρντιφ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της πρώτης κατηγορίας του UEFA Nations League. Η Ουαλία θέλει τη νίκη για να κάνει βήμα προς την παραμονή. Το Βέλγιο, πάλι, θέλει το τρίποντο για να πάρει τα πάνω του στην προσπάθεια διεκδίκησης της πρώτης θέσης.

Η Ουαλία στα δύο προηγούμενα παιχνίδια ηττήθηκε με 2-1 από την Πολωνία και την Ολλανδία. Οπότε είναι αναγκασμένη να ρισκάρει για να φτάσει στη νίκη. Βέβαια, θα πρέπει να ξεπεράσει τον εαυτό της για να πετύχει το στόχο της. Η άμυνά της είναι ευάλωτη. Δεν είναι, δε, μόνο τα τέσσερα γκολ που δέχθηκε στα δύο ματς με την Πολωνία και την Ολλανδία. Στο μεσοδιάστημα μπορεί να νίκησε με 1-0 την Ουκρανία στον τελικό των πλέι οφ και να πήρε την πρόκριση για το Μουντιάλ, αλλά η αντίπαλός της έχασε σημαντικές ευκαιρίες.

Το Βέλγιο, στο μεταξύ, άρχισε με βαριά ήττα 4-1 από τους «οράνιε», αλλά βρήκε τα πατήματά του στο 6-1 επί της Πολωνίας. Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ θέλει να «χτίσει» πάνω σ’ αυτό το αποτέλεσμα και κυρίως στην εμφάνιση ώστε να φτάσει σε μια ακόμη νίκη. Άλλωστε, η επιθετική της δύναμη είναι δεδομένη και επιπλέον υπολογίζει στον Κέβιν Ντε Μπρόινε και στον Εντέν Αζάρ που στο προηγούμενο ματς έδειξαν πως βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Η τάση των ομάδων για Over 2,5 γκολ και για goal/goal, δίνουν μια ξεκάθαρη γραμμή για το τί να περιμένουμε σ’ αυτό το ματς. Με το Over 2,5 να προσφέρεται σε τιμές γύρω στο 1,90, εκτιμώ πως έχει λογική η επιλογή.

21:45 Ουαλία-Βέλγιο UEFA Nations League Over 2,5 (1,90)

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News