Στοίχημα: Πάει Μουντιάλ η Κόστα Ρίκα

Τα προγνωστικά του Δημήτρη Καραμφυλίδη από το κουπόνι του στοιχήματος της Τρίτης (14/6).

Σπουδαία παιχνίδια προσφέρει κι απόψε το κουπόνι με την αναμέτρηση Κόστα Ρίκα-Νέα Ζηλανδία που διεξάγεται στο Κατάρ να κρίνει μια θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Η εμπειρία της Κόστα Ρίκα σε συνδυασμό με την ποιότητά της, την καθιστούν το λογικό φαβορί για να φτάσει στη νίκη και στην πρόκριση στην τελική φάση του μεγάλου ποδοσφαιρικού ραντεβού.

Η ομάδα του Λουίς Φερνάντο Σουάρες βρίσκεται σε αξιόλογη αγωνιστική κατάσταση. Έχει μονάχα μια ήττα στα τελευταία εννιά παιχνίδια της, ενώ στο εν λόγω διάστημα πανηγύρισε επτά νίκες. Επιπλέον, αξίζει να σημειώσουμε πως σε έξι από αυτά τα ματς κράτησε το μηδέν στην εστία της, απόδειξη της σταθερότητάς της στον τομέα όπου λειτουργεί καλύτερα, δηλαδή την άμυνα.

Η Νέα Ζηλανδία, πάλι, μπορεί με αντιπάλους από την Ωκεανία να τα πηγαίνει πολύ καλά μιας και το επίπεδό του είναι πολύ χαμηλό, αλλά όποτε παίζει κόντρα σε πιο εξελιγμένες ομάδες δυσκολεύεται. Αυτό παρατηρήθηκε στην ήττα της με 1-0 από το Περού ή στο 0-0 με το Ομάν, φιλικά παιχνίδια που έδωσε μέσα στον τρέχοντα μήνα.

Με τον άσο να προσφέρεται στο 1,95, η επιλογή της νίκης της Κόστα Ρίκα μοιάζει με ελκυστικό προορισμό.

Γκολ στο Πολωνία-Βέλγιο

Στο μεταξύ, στη Βαρσοβία, η Πολωνία φιλοξενεί το Βέλγιο για την 4η αγωνιστική του 4ου ομίλου της πρώτης κατηγορίας του UEFA Nations League. Έπειτα από τρία ματς και οι δύο εθνικές ομάδες έχουν ρεκόρ 1-1-1 και τέσσερις βαθμούς. Βρίσκονται τρεις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ολλανδία και το αποψινό ματς είναι κρίσιμο για το ποια θα μπορέσει να ακολουθήσει το ρυθμό των «οράνιε» και θα διεκδικήσει μέχρι το τέλος την πρόκριση στο Final 4 του θεσμού.

Η Πολωνία στο γήπεδό της αναλαμβάνει περισσότερα ρίσκα και παίζει πιο επιθετικά, ενώ το Βέλγιο παίζει ανοιχτά ανεξάρτητα από την έδρα και δεν θα αλλάξει ούτε και τώρα παρόλο που αντιμετωπίζει σημαντικές απουσίες. Περιμένω γκολ στο ματς.

21:00 Κόστα Ρίκα-Νέα Ζηλανδία Πλέι οφ Παγκοσμίου Κυπέλλου 1 (1,95)

21:45 Πολωνία-Βέλγιο UEFA Nations League Over 2,5 (1,90)

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News