Στοίχημα: Νίκη κορυφής για την Εθνική στην Πρίστινα

Οι προτάσεις του Σπύρου Νάσιου για τους αγώνες του Nations League στο στοιχηματικό κουπόνι της Κυριακής 5 Ιουνίου 

Καλή Κυριακή σε όλους! Διανύουμε το πρώτο Σαββατοκύριακο του καλοκαιριού, με αρκετά υψηλές θερμοκρασίες και με τους περισσότερους Αθηναίους να βρίσκουν την ευκαιρία για μια δροσερή βουτιά. Ημέρα Εθνικής ομάδας στο στοιχηματικό κουπόνι, με τη γαλανόλευκη να δίνει κρίσιμο και καθοριστικό ματς για την πρωτιά του ομίλου της στην έδρα του Κοσόβου. Με εκτός έδρας νίκες ξεκίνησαν και οι δυο αντίπαλοι και το σημερινό ματς έχει το χαρακτήρα ντέρμπι για την κορυφή. Η Εθνική μας ομάδα παίζοντας καλό ποδόσφαιρο, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, πήρε επαγγελματική νίκη στο Μπέλφαστ, μοιράζοντας αισιοδοξία και γεμίζοντας αυτοπεποίθηση. Το Κόσοβο επικράτησε 2-0 στην Κύπρο, ξεκινώντας και αυτή με το δεξί στο φετινό Nations League. Η Εθνική θέλει τη νίκη για να μπει από νωρίς σε τροχιά ανόδου και πιστεύουμε πως μπορεί να τα καταφέρει. Θα ποντάρουμε στο διπλό.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου μας η Κύπρος φιλοξενεί την Βόρεια Ιρλανδία στην Αρένα της Λάρνακας. Με ήττα ξεκίνησαν και οι δυο ομάδες και μάλιστα εντός έδρας. Η Κύπρος θα παλέψει για την αποφυγή της τέταρτης θέσης, ενώ οι φιλοξενούμενοι θέλουν τη νίκη για να μπουν σε τροχιά πρωτιάς και ανόδου.  Οι συμπατριώτες μας με τον Νίκο Κωστένογλου στην τεχνική ηγεσία αντιμετωπίζουν επιθετικό πρόβλημα, αλλά η ανασταλτική τους λειτουργία είναι αρκετά καλή. Θα πάμε με την ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο.

Στο πιο σημαντικό ματς της ημέρας η Ουαλία υποδέχεται την Ουκρανία στο Κάρντιφ, με το νικητής της αναμέτρησης να κερδίζει το πολύτιμο εισιτήριο για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν στα ημιτελικά με 2-1 της Αυστρίας και έχουν την ευκαιρία στην έδρα τους για να βρεθούν στην τελική φάση. Οι Ουκρανοί έκαναν επίδειξη δύναμης στην Σκωτία, επικρατώντας με 1-3 και θέλουν να κάνουν περήφανους τους συμπατριώτες τους, που μαστίζονται από τον πόλεμο, παίρνοντας την πολυπόθητη πρόκριση.  Με το ανάλογο ρίσκο θα ποντάρουμε στην ισοπαλία.

Ολοκληρώνουμε τις επιλογές μας με την ισοπαλία στο ντέρμπι της Σκανδιναβίας και για το δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας όπου η Σουηδία αντιμετωπίζει την Νορβηγία.

19:00 ΟΥΑΛΙΑ – ΟΥΚΡΑΝΙΑ Χ (3.10)

19:00 ΚΥΠΡΟΣ – Β. ΙΡΛΑΝΔΙΑ X HM. (1.95)

21:45 ΚΟΣΟΒΟ – ΕΛΛΑΔΑ 2 (2.30)

21:45 ΣΟΥΗΔΙΑ – ΝΟΡΒΗΓΙΑ Χ (3.10)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News