Στοίχημα: Νίκη για την Λαμία πριν από τον τελικό παραμονής

Οι προτάσεις του Σπύρου Νάσιου για το στοιχηματικό κουπόνι της Κυριακής 15 Μαίου 

Καλή Κυριακή σε όλους! Πέφτει σήμερα η αυλαία των Play out της Super League, αλλά χωρίς κάποιο καθοριστικό ματς, αφού τα πάντα έχουν ξεκαθαρίσει. Θα αναλύσουμε πρωτίστως το ματς της Λαμίας με τον Ατρόμητο, με τους γηπεδούχους να δίνουν αγώνα μπαράζ για την παραμονή τους.  Η Λαμία πήρε τον πολύτιμο βαθμό και θα διεκδικήσει τη σωτηρία της σε ματς με ομάδα από τη Super League2. Θέλει να πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στο συγκεκριμένο αγώνα και θα την στηρίξουμε στον άσο. Εξάλλου, ο Ατρόμητος δεν έχει κανένα απολύτως κίνητρο.

Στη Νίκαια ο Ιωνικός υποδέχεται τον Παναιτωλικό. Αήττητοι στη διαδικασία οι γηπεδούχοι, οι οποίοι προέρχονται από τέσσερις συνεχόμενες νίκες. Ο Παναιτωλικός είναι αήττητος στα τρία τελευταία ματς. Στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου, οι Αγρινιώτες επικράτησαν με 2-1 στη Νίκαια. Επιλογή μας θα είναι η ισοπαλία, για να κλείσει η χρονιά χωρίς ήττα και για τους δυο αντιπάλους.

Για το τέλος θα εμπιστευτούμε τον άσο της Έβερτον η οποία φιλοξενεί την Μπρέντφορντ. Η ομάδα του Λάμπαρντ έχει μόλις μία ήττα στα πέντε τελευταία παιχνίδια, αλλά δεν έχει καταφέρει να σωθεί και μαθηματικά. Οι τρεις βαθμοί είναι επιτακτική ανάγκη και απέναντι σε μια ομάδα χωρίς στόχους μπορεί να τα καταφέρει.

18:30 Έβερτον – Μπρέντφορντ 1 (2.10)

19:30 Λαμία – Ατρόμητος 1 (2.60)

19:30 Ιωνικός – Παναιτωλικός Χ (3.20)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News