Στοίχημα: Μπορεί την άνοδο η Μπενεβέντο

Οι προτάσεις του Σπύρου Νάσιου για το στοιχηματικό κουπόνι της Παρασκευής 13 Μαίου 

Καλή Παρασκευή σε όλους! Τα κορυφαία Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα πλησιάζουν προς το τέλος τους και λιγοστά είναι τα Σαββατοκύριακα που απομένουν με πλήρη αγωνιστική δράση. Στο σημερινό κουπόνι δεν υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα ματς, αλλά δεν μπορούμε να μείνουμε άπραγοι και πάμε να δούμε τις προτάσεις μας.

Θα αρχίσουμε με την Αγγλική Championship και τον ημιτελικό πρώτο αγώνα των Play off της ανόδου ανάμεσα στην Λούτον και την Χάντερσφιλντ. Οι γηπεδούχοι τερμάτισαν στην έκτη θέση και οι φιλοξενούμενοι στην τρίτη. Οι δυο αντίπαλοι θέλουν να πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό της διαδικασίας και θα ακολουθήσουμε την προϊστορία που μας οδηγεί στην ισοπαλία.

Στην Β΄ Ισπανίας η Σοσιεδάδ Β΄ υποδέχεται την πρωτοπόρο Αλμερία. Τρεις αγωνιστικές απομένουν για την ολοκλήρωση και η Αλμερία χρειάζεται λίγους βαθμούς ακόμη, για να εξασφαλίσει την απευθείας άνοδο. Κινδυνεύουν με υποβιβασμό οι γηπεδούχοι, αλλά οι τρεις σερί νίκες τους αφήνουν να ελπίζουν. Κρίσιμο το παιχνίδι, σε καλή φόρμα η Σοσιεδάδ Β’, αλλά η Αλμερία είναι η καλύτερη ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα. Θα επιλέξουμε την ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο. 

Φύγαμε για τα προημιτελικά Play off της ανόδου στην Β΄ Ιταλίας όπου η Άσκολι φιλοξενεί την Μπενεβέντο. Με τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία στις τελευταίες αγωνιστικές κατάφεραν οι γηπεδούχοι να τερματίσουν στην έκτη θέση της βαθμολογίας. Από την άλλη, η Μπενεβέντο «ξεφούσκωσε» στο τέλος της κανονικής περιόδου και με τρεις συνεχόμενες ήττες δεν κατάφερε να πάρει την απευθείας άνοδο και τώρα καλείται να παλέψει για το εισιτήριο στη Serie A. Η πρόκριση κρίνεται σε μονό παιχνίδι και στην έδρα της Άσκολι. Ελπίζουμε πως η Μπενεβέντο θα βρει την χαμένη αγωνιστική της ταυτότητα και θα την στηρίξουμε στο διπλό.

21:30 Άσκολι – Μπενεβέντο 2 (2.55)

21:45 Λούτον – Χάντερσφιλντ Χ (3.20)

22:00 Σοσιεδάδ Β΄ – Αλμερία Χ ΗΜ. (2.20)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News