Στοίχημα: Μπόκα-Κορίνθιανς, κρίσιμο ματς

Τα προγνωστικά του Δημήτρη Καραμφυλίδη από το κουπόνι του στοιχήματος της Τρίτης (17/5).

Τα ξημερώματα της Τετάρτης (03:30), η Μπόκα Τζούνιορς υποδέχεται την Κορίνθιανς στο «Λα Μπομπονέρα» σε ματς που θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό το μέλλον της στο Copa Libertadores.

Έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές στον 5ο όμιλο του θεσμού, η ομάδα του Μπουένος Άιρες έχει έξι βαθμούς και είναι δεύτερη. Ένα βαθμό περισσότερο έχει η πρωτοπόρος «Τιμάο». Αμφότερες παλεύουν για να κάνουν το βήμα προς την πρόκριση στους «16». Ωστόσο, το ματς τις βρίσκει σε διαφορετική… φάση στη σεζόν.

Η Μπόκα Τζούνιορς διεκδικεί το πρωτάθλημα στην Αργεντινή και ακολουθεί τελικός με την Τίγκρε (22/5). Ο προπονητής Σεμπαστιάν Μπατάλια αναμένεται να κάνει ροτέισον, αλλά δεν θα είναι ευρύ. Το συγκρότημά του αναζητά την 6η νίκη στη σειρά.

Η Κορίνθιανς, του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού Βίτορ Περέιρα, που βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος της Βραζιλίας και επίσης βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, θα παραταχθεί σχεδόν πλήρης. Προβλέπεται ένα από τα μεγάλα ματς του Copa Libertadores, το οποίο θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Έτσι, κατευθύνομαι στην επιλογή του άσου με δεδομένη και την καλή παράδοση που έχει η Μπόκα Τζούνιορς εντός έδρας κόντρα στο σύλλογο από το Σάο Πάουλο (3-1-0).

Γκολ στο Μπραγκαντίνο-Εστουδιάντες

Η Μπραγκαντίνο, στο μεταξύ, υποδέχεται την Εστουδιάντες για την 5η αγωνιστική του 3ου ομίλου του Copa Libertadores. Έπειτα από τέσσερα ματς, η Μπραγκαντίνο έχει πέντε βαθμούς και βρίσκεται στη δεύτερη θέση του γκρουπ και μάχεται για την πρόκρισή της στην επόμενη φάση. Η Εστουδιάντες, από τη μεριά της, με δέκα βαθμούς έχει ήδη «σφραγίσει» την πρόκρισή της. Ωστόσο, δεν είναι αδιάφορη. Με τους γηπεδούχους να είναι αναγκασμένοι να ρισκάρουν εκτιμώ πως υπάρχουν καλές πιθανότητες να μπουν γκολ και ως εκ τούτου κατευθύνομαι στο Over 2,5.

01:15 Μπραγκαντίνο-Εστουδιάντες Copa Libertadores Over 2,5 (2,05)

03:30 Μπόκα Τζούνιορς-Κορίνθιανς Copa Libertadores 1 (2,10)

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News