Στοίχημα: Μόνο νίκη θέλει στο Λονδίνο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Τα προγνωστικά του Σπύρου Νάσιου για τους αγώνες της Premier League

Οι επόμενες στοιχηματικές μας κινήσεις προέρχονται από το πρωτάθλημα της Αγγλικής Premier League, όπου βρισκόμαστε και εδώ στην τελευταία αγωνιστική.

Ξεκίνημα με το ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία φιλοξενείται από την Κρίσταλ Πάλας στο «Σέλχαρστ Παρκ» του Λονδίνου. Μόνο νίκη θέλουν οι «κόκκινοι διάβολοι» για να εξασφαλίσουν το εισιτήριο στο επόμενο Europa League και τη φάση των ομίλων. Οι γηπεδούχοι είναι αήττητοι στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια που έχουν δώσει, αλλά παραμένουν εντελώς αδιάφοροι. Το διπλό δίνεται σε ικανοποιητική τιμή και θα το στηρίξουμε.

Στο Μπράιτον η τοπική και ομώνυμη ομάδα φιλοξενεί την Γουέστ Χαμ σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι και με τους φιλοξενούμενους να έχουν ένα μικρό κίνητρο, καθώς με νίκη δική τους και ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα κατακτήσουν τη θέση του Europa League. Αυτή τη στιγμή κατέχουν την τελευταία θέση των Ευρωπαϊκών εισιτηρίων, που οδηγεί στα προκριματικά του Conference League. Με το ανάλογο ρίσκο θα ποντάρουμε στην ισοπαλία.

Στο «Κινγκ Πάουερ Στάντιουμ» η Λέστερ υποδέχεται την Σαουθάμπτον. Ξέμειναν από στόχους οι δυο αντίπαλοι και η αγωνιστική φόρμα και η δυναμική της έδρας μας οδηγούν στον άσο.

18:00 Λέστερ – Σαουθάμπτον  1 (1.90)

18:00 Κρίσταλ Π. – Μάντσεστερ Γ. 2 (2.20)

18:00 Μπράιτον – Γουέστ Χαμ Χ (3.50)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News