Στοίχημα: Μην υποτιμάτε την Βιγιαρεάλ

Οι προτάσεις του Σπύρου Νάσιου για το κουπόνι της Τρίτης 12 Απριλίου 

Καλημέρα σε όλους και άλλη μια «αστεράτη» ημέρα ξημέρωσε, με τους επαναληπτικούς αγώνες των προημιτελικών του Champions League να ξεχωρίζουν στο σημερινό κουπόνι.

Ξεκίνημα με την αναμέτρηση Μπάγερν – Βιγιαρεάλ, με τους Ισπανούς, κατόχους του Europa League, να κάνουν την έκπληξη και να παίρνουν τη νίκη με 1-0 στο πρώτο ματς στο «Ντε Λα Κεράμικα». Παρά την ήττα οι Βαυαροί παραμένουν το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση. Ωστόσο, η Βιγιαρεάλ, με την «αλεπού» στην τεχνική ηγεσία, τον Ουνάι Έμερι, θα τα δώσει όλα για το εισιτήριο των ημιτελικών. Η Μπάγερν θα προσπαθήσει από νωρίς να ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου αγώνα, αλλά εμείς πιστεύουμε πως θα κρατήσει το μηδέν η Βιγιαρεάλ. Θα πάμε με την ισοπαλία στο ημίχρονο, πάντα με το ανάλογο ρίσκο.

Περνάμε στη δεύτερη αναμέτρηση της ημέρας, με την Ρεάλ Μαδρίτης να φιλοξενεί στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» την Τσέλσι, έχοντας αποκτήσει σαφέστατο προβάδισμα πρόκρισης, μετά την επικράτηση με 3-1 στο Λονδίνο. Η Τσέλσι ξέσπασε στην Premier League, παίρνοντας εμφατική νίκη με 6-0 στην έδρα της Σαουθάμπτον. Από νίκη προέρχεται και η Ρεάλ, που οδηγεί την κούρσα στην La Liga. Ο άσος δίνεται σε άκρως ικανοποιητική τιμή και δεν μπορούμε να μείνουμε ανεπηρέαστοι.

22:00 Μπάγερν – Βιγιαρεάλ       Χ ΗΜ. (2.87)

22:00 Ρεάλ – Τσέλσι        1 (2.40)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News