Στοίχημα: Μεγάλο φαβορί η Ομόνοια στο Κύπελλο Κύπρου

Οι προτάσεις του Σπύρου Νάσιου για το στοιχηματικό κουπόνι της Τετάρτης 25 Μαίου 

Πάμε τώρα και στις δεύτερες επιλογές μας αρχίζοντας από τον τελικό του Κυπριακού Κυπέλλου, όπου κοντράρονται Ομόνοια και Εθνικός Άχνας. Στο ΓΣΠ της Λευκωσίας θα διεξαχθεί ο τελικός με την Ομόνοια να διεκδικεί το 15ο τρόπαιο στην ιστορία της, ενώ ο Εθνικός αναζητά το πρώτο του τρόπαιο. Η Ομόνοια επιστρέφει σε τελικό μετά από έξι χρόνια, ενώ η τελευταία της κατάκτηση ήταν το 2012. Πολύ πιο έμπειρη ομάδα η Ομόνοια, έχει σαφές πλεονέκτημα για την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου. Ωστόσο ο Εθνικός, αν και αουτσάιντερ, είναι σίγουρο πως θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ενώ διαθέτει και καλή ανασταλτική λειτουργία. Ο νικητής θα κερδίσει και ένα εισιτήριο για τα προκριματικά του Europa League. Πιστεύουμε πως η Ομόνοια θα μπορέσει να διασπάσει από νωρίς την άμυνα του Εθνικού και επιλογή μας θα είναι ο άσος από ημίχρονο.

Στην Νορβηγική Elitserien και στην αναμέτρηση Βίκινγκ – Χαμ Καμ θα πάμε και πάλι με τον άσο από το πρώτο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι πρέπει να πάρουν τη νίκη για να παραμείνουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Τέλος στο ντέρμπι της ημέρας και πάλι από την Νορβηγική Elitserien όπου η Λίλεστρομ υποδέχεται την Βαλερένγκα θα ποντάρουμε στην ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο. Αήττητοι και στην κορυφή οι γηπεδούχοι, αλλά δεν θα έχουν εύκολη αποστολή απέναντι στην Βαλερένγκα.

19:00 Ομόνοια – Εθνικός Άχνας 1 ΗΜ. / 1 ΤΕΛ. (2.40)

19:00 Βίκινγκ – Χαμ Καμ 1 ΗΜ. / 1 ΤΕΛ. (2.00)

21:00 Λίλεστρομ – Βαλερένγκα Χ ΗΜ. (2.30)

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News