Στοίχημα: Με το δεξί ξεκινά η σεζόν για Ολυμπιακό

Οι προτάσεις του Σπύρου Νάσιου για το στοιχηματικό κουπόνι της Παρασκευής 24 Ιουνίου 

Καλησπέρα σε όλους και Καλή Παρασκευή σε όλους! Λιγοστά τα παιχνίδια στο σημερινό κουπόνι, ωστόσο θα μας συντροφεύσει η Ιρλανδική Premier και το πρώτο φιλικό ματς της νέας σεζόν για τον Ολυμπιακό.

Οι ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν την φιναλίστ του Κυπέλλου Αυστρίας Ριντ στο Πόιερμπαχ, στο πρώτο τεστ από τα έξι που θα δώσουν στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας τους. Η Ριντ έχει δώσει ένα φιλικό, γνωρίζοντας την ήττα με 3-0 από την Σλόβαν Μπρατισλάβας. Σίγουρα είναι ένα ματς δοκιμών σε τακτικές και πρόσωπα, με τους παίκτες να είναι σε πρώιμο στάδιο φυσικής κατάστασης. Να ξεκινήσουν τη σεζόν με νίκη θέλει η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς και το διπλό δίνεται σε ικανοποιητικά επίπεδα.

Ιρλανδία για τη συνέχεια όπου η πρωτοπόρος Σάμροκ φιλοξενεί την Μποέμιανς. Παρά τις δυο ήττες στα τρία τελευταία παιχνίδια, διατηρεί μια απόσταση ασφαλείας από τους υπόλοιπους διεκδικητές η Σάμροκ. Στην έδρα της είναι αήττητη, έχοντας εννιά νίκες και μόλις μια ισοπαλία. Η Μποέμιανς έχει μείνει ήδη μακριά από τις προνομιούχες θέσεις και οι στόχοι εξανεμίζονται. Ωστόσο, είναι πάντα δύσκολη αντίπαλος και θα επιλέξουμε την ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο.

Για το τέλος θα εμπιστευτούμε το διπλό της Σεντ Πάτρικς στην έδρα της ήδη καταδικασμένης Φιν Χαρπς. Οι φιλοξενούμενοι κυνηγούν μια θέση στα Ευρωπαϊκά εισιτήρια και έχουν την ποιότητα για να πάρουν τη νίκη.   

19:00 ΡΙΝΤ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2 (1.95)

21:45 ΣΑΜΡΟΚ Ρ. – ΜΠΟΕΜΙΑΝΣ Χ ΗΜ. (2.30)

22:00 ΦΙΝ ΧΑΡΠΣ – ΣΕΝΤ ΠΑΤΡΙΚΣ 2 (2.10)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News