Στοίχημα: Με την Σάμροκ στο Ιρλανδικό ντέρμπι κορυφής

Τα προγνωστικά του Σπύρου Νάσιου για τους σημερινούς αγώνες από Ιρλανδία και Σκωτία 

Πάμε τώρα να δούμε και τις δεύτερες επιλογές μας, οι οποίες επί των πλείστων προέρχονται από το πρωτάθλημα της Ιρλανδικής Premier.  

Ξεκίνημα με το ντέρμπι κορυφής όπου η πρωτοπόρος Σάμροκ Ρόβερς υποδέχεται την δεύτερη στη βαθμολογίας Ντέρι Σίτι. Έντεκα αγώνες αήττητοι είναι οι γηπεδούχοι, που είναι στον έναν πόντο διαφορά από τη σημερινή τους αντίπαλο. Πέντε αγωνιστικές αήττητοι οι φιλοξενούμενοι, αλλά προερχόμενοι από δυο σερί ισοπαλίες. Η Σάμροκ είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου και η τιμή στον άσο μας ιντριγκάρει.

Η Σέλμπουρν φιλοξενεί την Ντάνταλκ για το ίδιο πρωτάθλημα, με τους δυο τους να έχουν αποκτήσει ένα μικρό προβάδισμα από τις τελευταίες θέσεις. Για να μείνουν και οι δυο ικανοποιημένοι και για να διατηρήσουν τη διαφορά τους θα ποντάρουμε στην ισοπαλία.

Στα Play off της ανόδου στην Β΄ Σκωτίας κοντράρονται Άρμπροουθ και Ινβερνές με το διακύβευμα να είναι κάτι παραπάνω από σημαντικό. Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν οι δυο αντίπαλοι στο πρώτο ματς στην έδρα της Ινβερνές. Η μάχη αναμένεται να είναι σκληρή και θα επιλέξουμε και εδώ την ισοπαλία.

21:45 Σέλμπουρν – Ντάνταλκ  Χ (3.10) 

22:00 Σάμροκ – Ντέρι  1 (1.95)

21:45 Άρμπροουθ – Ινβερνές Χ (3.00)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News