Στοίχημα: Με την πλάτη στον τοίχο η Φιορεντίνα

Τα προγνωστικά του Σπύρου Νάσιου για τους αγώνες της Serie A και τον τελικό ανόδου της Αγγλικής Ligue1 

Ο Ελληνικός τελικός Κυπέλλου κλέβει σίγουρα τη στοιχηματική παράσταση, αλλά υπάρχουν και άλλα παιχνίδια από κορυφαία Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, που μας κινούν το ενδιαφέρον.

Αρχή με τον τελικό της Αγγλικής Ligue1 όπου αναμετρώνται στον τελικό της ανόδου η Σάντερλαντ και η Γουίκομπ στο «Γουέμπλεϊ». Ιστορική ομάδα η Σάντερλαντ με παραστάσεις ακόμη και στη μεγάλη κατηγορία του Νησιού και σίγουρα θα έχει στο πλευρό της χιλιάδες οπαδούς της. Τρέχει ένα σερί δεκαπέντε αγώνων χωρίς ήττα. Η Γουίκομπ κατέκτησε την τελευταία θέση στα Play off και η γλυκιά ήττα από την Μίλτον Κέινς Ντονς έβαλε τέλος σε ένα σερί δεκατριών αήττητων αγώνων. Θα στηρίξουμε την Σάντερλαντ στον άσο.

Στην Ιταλία διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική και θα ποντάρουμε, στο πρώτο ματς επιλογής, στον άσο από ημίχρονο της Λάτσιο κόντρα στην Βερόνα. Οι γηπεδούχοι έχουν σφραγίσει το εισιτήριο για τους ομίλους του επόμενου Europa League. Αν και η Βερόνα είναι επικίνδυνη ομάδα, εμείς θα εμπιστευτούμε τον άσο από ημίχρονο, για να κλείσει η χρονιά με τον καλύτερο τρόπο για τους Λατσιάλι.

Στο ντέρμπι της αγωνιστικής η Φιορεντίνα φιλοξενεί την Γιουβέντους. Αδιάφορη η βέκια σινιόρα, ενώ από την άλλη οι γηπεδούχοι χρειάζονται τη νίκη και τους τρεις βαθμούς,  για να παραμείνουν στην τελευταία Ευρωπαϊκή θέση, η οποία οδηγεί στο Conference League. Απειλούνται από την Αταλάντα, η οποία έχει εύκολο εκτός έδρας ματς και κατά μεγάλο ποσοστό θα κατακτήσει τη νίκη. Οι βιόλα έχουν μόλις μια νίκη στα έξι τελευταία. Πρέπει ωστόσο να κερδίσουν την Γιουβέντους και εμείς θα πάμε με τον άσο και ο … Θεός βοηθός.

17:00 Σάντερλαντ – Γουίκομπ 1 (2.10)

21:45 Λάτσιο – Βερόνα 1 ΗΜ. / 1 ΤΕΛ. (2.60)

21:45 Φιορεντίνα – Γιουβέντους  1 (1.95)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News