Στοίχημα: Με φιλοδοξία η Εθνική, αλλά δύσκολα στο Μπέλφαστ

Οι προτάσεις του Σπύρου Νάσιου για το στοιχηματικό κουπόνι της Πέμπτης 2 Ιουνίου 

Καλή Πέμπτη σε όλους! Σημαντική ημέρα για την Εθνική ποδοσφαίρου, που θέλει να κάνει μια νέα αρχή, με υψηλούς στόχους και φιλοδοξίες. Στο ντεμπούτο του νέου ομοσπονδιακού προπονητή στις επίσημες διοργανώσεις Γκουστάβο Πογέτ, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα φιλοξενείται από την Βόρεια Ιρλανδία στο Μπέλφαστ, για την πρώτη αγωνιστική του Nations League. Μια επικίνδυνη ομάδα, με ισχυρή έδρα, που έχει τον ίδιο στόχο με την Εθνική. Την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλο και την άνοδο στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας.  Με νέο αέρα η Εθνική μας ομάδα αναζητά ένα θετικό αποτέλεσμα εκκίνησης, αλλά η αξιόπιστη έδρα των Βορειοιρλανδών μας οδηγεί στην ισοπαλία.

Στην Λάρνακα και στο άλλο ματς του ομίλους μας η Κύπρος υποδέχεται το Κόσοβο. Αμφίρροπο ματς αναμένεται και εδώ, με τους φιλοξενούμενους να έχουν ποιοτικότερη ομάδα, αλλά με τους Κύπριους να έχουν την έδρα και την πεποίθηση για ένα θετικό αποτέλεσμα. Θα ποντάρουμε στην ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο.

Φύγαμε για το πρώτο γκρουπ δυναμικότητας και το ντέρμπι της βραδιάς όπου η Ισπανία φιλοξενεί την Πορτογαλία στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» της Σεβίλλης για τον 3ο όμιλο. Και οι δυο αντίπαλοι πήραν το εισιτήριο για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ. Οι Ισπανοί έχουν ως στόχο την κατάκτηση της πρώτης θέσης και στο γήπεδο τους έχουν προβάδισμα για την επικράτηση. Ο άσος δίνεται σε ικανοποιητικά επίπεδα και θα τον τιμήσουμε.

19:00 Κύπρος – Κόσοβο Χ ΗΜ. (2.00)

21:45 Β. Ιρλανδία – Ελλάδα Χ (2.87)

21:45 Ισπανία – Πορτογαλία 1 (2.10)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News