Στοίχημα: Ματς ζωής ή θανάτου για Έβερτον και Μπέρνλι

Οι προτάσεις του Σπύρου Νάσιου για το στοιχηματικό κουπόνι της Πέμπτης 19 Μαίου 

Καλή Πέμπτη σε όλους! Εμβόλιμη αγωνιστική στην Αγγλική Premier League, με τρεις αναμετρήσεις και κάποιες από αυτές είναι άκρως ενδιαφέρουσες. Ξεκίνημα με το ματς Έβερτον – Κρίσταλ Πάλας όπου οι γηπεδούχοι καίγονται για τους βαθμούς της νίκης. Βρίσκονται οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, σε απόσταση δυο βαθμών και στο προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι, έχασαν την ευκαιρία να αγκαλιάσουν την παραμονή. Η Πάλας είναι εντελώς αδιάφορη, αλλά δεν θα παραδοθεί. Έχει απουσίες η ομάδα του Λάμπαρντ, αλλά θα την εμπιστευτούμε στον άσο.

Στο άλλο κρίσιμο παιχνίδι της ημέρας η αδιάφορη Άστον Βίλα φιλοξενεί την Μπέρνλι. Όπως είπαμε, κίνητρο δεν υπάρχει για τους γηπεδούχους, αλλά έχουν μόλις μια ήττα στα πέντε τελευταία. Η Μπέρνλι είναι στη ζώνη του υποβιβασμού και προέρχεται από δυο συνεχόμενες ήττες. Για να κρατηθεί ζωντανή στη μάχη της παραμονής και να αποκτήσει πλεονέκτημα, θα πρέπει να φύγει νικήτρια από το «Βίλα Παρκ» του Μπέρμιγχαμ. Με το ανάλογο ρίσκο θα ποντάρουμε στο διπλό.

Τέλος στον αγώνα Τσέλσι – Λέστερ θα επιλέξουμε τον άσο από ημίχρονο. Δυο εντός έδρας παιχνίδια έχουν μείνει για τους «Μπλε» του Λονδίνου και θέλουν να κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν μπροστά στους οπαδούς τους.

22:00 Έβερτον – Κρίσταλ Π. 1 (1.85)

22:00 Άστον Β. – Μπέρνλι 2 (3.75)

22:00 Τσέλσι – Λέστερ 1 ΗΜ. / 1 ΤΕΛ. (2.05)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News