Στοίχημα: «Μάχη» στο Μοντεβιδέο

Τα προγνωστικά του Δημήτρη Καραμφυλίδη από το κουπόνι του στοιχήματος της Δευτέρας (23/5).

Από την Ουρουγουάη προέρχεται η πρώτη επιλογή μου. Μοντεβιδέο Σίτι-Τόρκε-Πλάσα Κολόνια, το ματς. Η Μοντεβιδέο Σίτι Τόρκε (ομάδα που ανήκει στο ίδιο γκρουπ με τη Μάντσεστερ Σίτι) είχε όνειρα να παλέψει για τις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος, αλλά έπειτα από 12 ματς έχει ρεκόρ 2-5-5 και 14-16 γκολ. Όχι ακριβώς η πορεία που περίμεναν στο εσωτερικό…

Έτσι άλλαξαν προπονητή. Ο Σεμπαστιάν Εγούρεν έκανε ντεμπούτο πριν από δύο αγωνιστικές και η ομάδα έδειξε σημάδια βελτίωσης. Τόσο στο 2-2 με τη Σερίτο όσο και στο 1-1 με τη Μοντεβιδέο Γουόντερερς έπαιξε καλύτερα από τις αντιπάλους της και άξιζε κάτι παραπάνω. Αυτό το… κάτι παραπάνω ελπίζει να το πάρει τα ξημερώματα της Τρίτης κόντρα στην Πλάσα Κολόνια.

Βέβαια, καλείται να διορθώσει κι άλλα πράγματα, όπως η αμυντική λειτουργία, αλλά και η συμπεριφορά της εντός έδρας.

Η Πλάσα Κολόνια, από τη μεριά της, άρχισε τη σεζόν διεκδικώντας μια θέση στους ομίλους του Copa Libertadores και με όνειρα να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Ουρουγουάης, αλλά όλα έχουν πάει… στραβά. Βρίσκεται στην προτελευταία θέση του πρωταθλήματος, προέρχεται από τέσσερις σερί ήττες (όπου δεν έχει σκοράρει στα τρία τελευταία) και πλέον έχει φτάσει στα δέκα συνεχόμενα επίσημα ματς χωρίς επιτυχία.

Σε αυτές τις συνθήκες, εκτιμώ πως η Μοντεβιδέο Σίτι Τόρκε μπορεί να κάνει την διαφορά και να φτάσει στη νίκη.

Ευκαιρία για τη Σπορτ Ρεσίφε

Η δεύτερη επιλογή προέρχεται από το πρωτάθλημα της Serie B της Βραζιλίας, Σπορτ Ρεσίφε-CRB. Η Σπορτ Ρεσίφε έχει μπει καλά στο πρωτάθλημα και ο σκοπός της είναι να διεκδικήσει την άνοδο στην πρώτη κατηγορία. Έχει ρεκόρ 4-3-1 ως τώρα στην διοργάνωση και ξεχωρίζει πάνω απ’ όλα η αμυντική σταθερότητά της. Κράτησε το μηδέν σε τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Η CRB το τελευταίο διάστημα έχει πάρει τα πάνω της, αλλά σε εντός έδρας ματς. Μακριά από το γήπεδό της συνεχίζει να αντιμετωπίζει προβλήματα. Είναι ευκαιρία για τη Σπορτ Ρεσίφε να κάνει ακόμη μια νίκη. Από εκείνη εξαρτάται.

01:00 Μοντεβιδέο Σίτι Τόρκε-Πλάσα Κολόνια Primera Division Ουρουγουάη 1 (1,72)

02:00 Σπορτ Ρεσίφε-CRB Serie B Βραζιλία 1 (1,83)

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News