Στοίχημα: Λογικές και τολμηρές επιλογές για τον τελικό Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ

Στοίχημα: Λογικές και τολμηρές επιλογές για τον τελικό Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ – Οι δυο τους κοντράρονται για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας

Οι προτάσεις του Σπύρου Νάσιου για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας 

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους! Ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας μονοπωλεί το ενδιαφέρον στο στοιχηματικό κουπόνι και να περάσουμε να κάνουμε την ανάλυση μας και να δούμε τις επιλογές μας.

Ο τελευταίος τίτλος της χρονιάς κρίνεται σήμερα και η νικήτρια ομάδα θα πάρει και το «καλό» Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Οι δυο τους συναντήθηκαν στην τελευταία αγωνιστική των Play off, πριν από μια εβδομάδα, με το Δικέφαλο του Βορρά να νικά με 2-0 στην Τούμπα, αλλά με τον Παναθηναϊκό να αγωνίζεται με αρκετές αλλαγές. Σε αυτά τα παιχνίδια η τακτική παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο ΠΑΟΚ έχει επικρατήσει στους τέσσερις από τους πέντε τελευταίους τελικούς Κυπέλλου. Ο Παναθηναϊκός θα βρεθεί σε ένα τελικό μετά από 8 χρόνια. Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς θέλει να συνοδεύσει την καλύτερη χρονιά που έχει πραγματοποιήσει τα τελευταία χρόνια με ένα τρόπαιο. Πιστεύουμε πως οι άμυνες θα κρίνουν τον τελικό. Πρώτη μας επιλογή η ισοπαλία. Για τους τολμηρούς (σαν και εμάς) η ισοπαλία στο ημίχρονο με την ισοπαλία τελικό είναι μια έξυπνη επιλογή, ενώ και η ισοπαλία στο ημίχρονο δίνεται σε καλή τιμή και έχεις πληρωθεί στο πρώτο 45λεπτο.

20:00 Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ Χ (3.10)

ΓΙΑ ΤΟΛΜΗΡΟΥΣ

20:00 Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ Χ ΗΜ. / Χ ΤΕΛ. (4.33)

ΕΞΥΠΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

20:00 Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ Χ ΗΜ. (1.95)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News