Στοίχημα: Κυνηγάει την απευθείας άνοδο η Χάντερσφιλντ

Τα προγνωστικά του Σπύρου Νάσιου για Championship, Segunda Division και Premier Ιρλανδίας 

Αφού αναλύσαμε αγώνες των κορυφαίων Ευρωπαϊκών πρωταθλήματων πάμε να δούμε τώρα και κάποιες επιλογές από μικρότερες κατηγορίες αλλά και από πρωταθλήματα που δεν είναι στην πρώτη γραμμή.

Ξεκίνημα με Αγγλική Championship και το ματς Χάντερσφιλντ – ΚΠΡ. Στις θέσεις των μπαράζ της ανόδου βρίσκονται οι γηπεδούχοι, ελπίζοντας ωστόσο και στην κατάκτηση μιας θέσης για την απευθείας άνοδο. Η ΚΠΡ μετράει πέντε ήττες και παραμένει σε απόσταση έξι βαθμών από τις προνομιούχες θέσεις. Ο άσος αξίζει και θα τον εμπιστευτούμε.

Στην Ιρλανδική Premier η Σάμροκ Ρόβερς φιλοξενεί την Σεντ Πάτρικς. Είναι το ντέρμπι της αγωνιστικής, με το δεύτερο της βαθμολογίας να κοντράρεται με τον τρίτο. Ο άσος δεν δίνεται σε ικανοποιητικά επίπεδα και θα επιλέξουμε να ποντάρουμε στην ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο.

Η τρίτη μας επιλογή είναι ο άσος της Αμορεμπιέτα που παλεύει για την παραμονή στην Β Ισπανίας με αντίπαλο την Μιραντές, η οποία, αν και είναι αήττητη στα πέντε τελευταία ματς συνεχίζει αδιάφορη. Είναι από τις τελευταίες ελπίδες των γηπεδούχων για να ελπίζουν στη σωτηρία.

19:30 Χάντερσφιλντ – ΚΠΡ 1 (1.90)

22:00 Σάμροκ Ρ. – Σεντ Πάτρικς Χ ΗΜ. (2.10)

22:00 Αμορεμπιέτα – Μιραντές  1 (2.37)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News