Στοίχημα: Ισοπαλία στον τελικό Αρτέμιο Φράνκι

Οι προτάσεις του Σπύρου Νάσιου για το στοιχηματικό κουπόνι της Τετάρτης 1ης Ιουνίου 

Καλό μήνα και καλό καλοκαίρι σε όλους! Επιτέλους έφτασε το πολυπόθητο καλοκαιράκι και μπαίνουμε σε δροσερή διάθεση, περιμένοντας φυσικά τις διακοπές και τα μπανάκια μας.

Στα δικά μας τώρα, έχουμε έναρξη του Nations League, ημιτελικά για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά και το μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Αρτέμιο Φράνκι να ξεχωρίζουν στο σημερινό κουπόνι.

Αρχή με τον τελικό του Finallisima ανάμεσα στην Πρωταθλήτρια Ευρώπης Ιταλίας και την Πρωταθλήτρια Λατινικής Αμερικής Αργεντινή, σε ένα ματς που θα διεξαχθεί στο Γουέμπλεϊ. Νοκ άουτ αγώνας και αν δεν υπάρξει νικητής στο 90λεπτο, τότε θα ακουθήσει η διαδικασία των πέναλτι. Οι Ιταλοί έχασαν την ευκαιρία να δώσουν το παρόν στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου και για δεύτερη σερί φορά δεν θα βρεθούν στη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου. Έχουν αγωνιστικά προβλήματα, ενώ ακολουθεί και το ματς με την Γερμανία στις 4 Ιουνίου για το Nations League. Η Αργεντινή του Μέσι κατάφερε να κατακτήσει το Κόπα Αμέρικα μετά από 28 χρόνια και να εξασφαλίσει άνετα την συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Το τρόπαιο είναι σημαντικό και για τις δυο ομάδες, αλλά περιμένουμε τις άμυνες να πρωταγωνιστήσουν. Θα πάμε με την ισοπαλία.

Στο Χάμπντεν Παρκ της Γλασκώβης η Σκωτία φιλοξενεί την Ουκρανία, με το νικητή να παίρνει το εισιτήριο για τα τελικά των προκριματικών, όπου περιμένει η Ουαλία, για να δούμε ποια ομάδα θα κερδίσει την πρόκριση για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Οι Σκωτσέζοι έχουν την ευκαιρία στο γήπεδο τους να πάρουν το πολύτιμο εισιτήριο και να διεκδικήσουν μετά από 24 χρόνια τη συμμετοχή τους σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η Ουκρανία όλοι γνωρίζουμε πως ο πόλεμος έχει επηρεάσει την ομάδα, αλλά είναι και γιαυτούς μια σημαντική ευκαιρία για διάκριση. Αμφίρροπο ματς και επικίνδυνο για προγνωστικά και αυτός είναι ο λόγος που οδηγούμαστε στην ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο.

Ολοκληρώνουμε τις επιλογές μας με την αναμέτρηση Πολωνία – Ουαλία, η οποία ανοίγει την αυλαία του φετινού Nations League. Οι Πολωνοί θέλουν να αρχίσουν με νίκη τις επίσημες υποχρεώσεις τους, για να μπορέσουν να παραμείνουν στην πρώτη κατηγορία, αλλά και να αποτελέσει μια νέα αρχή ενόψει και του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπου θα βρεθούν για 9η φορά στην ιστορία τους. Οι Ουαλοί έχουν το μυαλό τους στον τελικό του Κάρντιφ την Κυριακή με το νικητή του ζευγαριού Σκωτία – Ουκρανία για μια θέση στην τελική φάση του Κατάρ.

19:00 Πολωνία – Ουαλία 1 (1.80)

21:45 Ιταλία – Αργεντινή Χ (3.10)

21:45 Σκωτία – Ουκρανία Χ ΗΜ. (1.90)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News