Στοίχημα: Ισοπαλία στο ντέρμπι της Ιρλανδικής Premier

Οι προτάσεις του Σπύρου Νάσιου για το στοιχηματικό κουπόνι της Παρασκευής 27 Μαίου 

Περιμένουμε το μεγάλο αυριανό τελικό του Champions League, που θα σημάνει και το τέλος της φετινής αγωνιστικής σεζόν, για να μπούμε σε ρυθμό Εθνικών ομάδων και το Nations League. Στο σημερινό κουπόνι θα πορευτούμε με αγώνες από την Ιρλανδική Premier και από την Segunda Division της Ισπανίας. Στις αρχικές μας επιλογές ξεκινάμε από Ιρλανδία και το ματς Ντάνταλκ – Σεντ Πάτρικς. Πέντε νίκες και μια ισοπαλία μετράνε στα τελευταία ματς οι γηπεδούχοι και πλέον βρίσκονται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Είναι αήττητοι στην έδρα τους. Η Σεντ Πάτρικς έχει τρεις πόντους λιγότερους, αλλά η νίκη επί της Μποέμιανς έβαλε τέλος σε ένα σερί τριών ανεπιτυχών αποτελεσμάτων. Το ματς είναι ντέρμπι, σε καλύτερη κατάσταση η Ντάνταλκ, αλλά πάντα υπολογίσιμοι οι φιλοξενούμενοι. Θα ποντάρουμε στην ισοπαλία.

Στο ματς όπου η πρωτοπόρος Σάμροκ Ρόβερς φιλοξενεί την Σέλμπουρν θα πάμε με την ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο. Απρόσμενη εκτός έδρας ήττα γνώρισαν οι γηπεδούχοι, που παραμένουν στην κορυφή και με διαφορά από τη δεύτερη Ντέρι Σίτι. Η Σέλμπουρν μετράει τέσσερις διαδοχικές νίκες και το σίγουρο είναι πως θα βάλει δύσκολα στους πρωταθλητές και πρωτοπόρους.

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με τον άσο της Μιραντές στην Β Ισπανίας απέναντι στην Φουενλαμπράντα. Να κλείσουν τη σεζόν με εντός έδρας νίκη θέλουν οι γηπεδούχοι, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι έχουν αποχαιρετήσει την κατηγορία.

21:45 Ντάνταλκ – Σεντ Πάτρικς Χ (3.40)

22:00 Μιραντές – Φουενλαμπράντα 1 (1.90)

22:00 Σάμροκ Ρ. – Σέλμπουρν Χ ΗΜ. (2.20)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News