Στοίχημα: Ισοπαλία στο Βέλγιο, άσος η Κροατία

Οι προτάσεις του Σπύρου Νάσιου για τους αγώνες του Nations League στο κουπόνι της Παρασκευής 3 Ιουνίου 

Καλή Παρασκευή σε όλους! Πλησιάζει το πρώτο Σαββατοκύριακο του καλοκαιριού και τα νέα που έρχονται από την Βόρεια Ιρλανδία είναι ευχάριστα, μετά την πρώτη νίκη της Εθνικής ομάδας στο Nations League. Και στο σημερινό στοιχηματικό μενού, το ενδιαφέρον μονοπωλούν οι αναμετρήσεις της νεοσύστατης διοργάνωσης της UEFA.

Ξεκίνημα με τον 4ο όμιλο στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας και το ντέρμπι Βέλγιο – Ολλανδία. Οι Βέλγοι πήραν αήττητοι το εισιτήριο για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Στο προηγούμενο Nations League κατέκτησαν την 4η θέση. Έχουν αγωνιστικά προβλήματα καθώς δυο από τα μεγάλα τους αστέρια, ο Κουρτουά και ο Λουκάκου δεν θα αγωνιστούν. Με μόλις μια ήττα στα προκριματικά οι Ολλανδοί επιστρέφουν και πάλι σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο Λουίς Φαν Γκάαλ επέστρεψε για τρίτη φορά στην τεχνική ηγεσία των οράνιε. Θα ποντάρουμε στην ισοπαλία, που δίνεται σε άκρως ικανοποιητική τιμή.  

Στον πρώτο όμιλο από το ίδιο γκρουπ δυναμικότητας και στο ματς Κροατία – Αυστρία θα εμπιστευτούμε τον άσο. Η φιναλίστ του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα δώσει και πάλι το παρών στα γήπεδα του Κατάρ. Το ταλέντο περισσεύει στην Κροατική σχολή και όπως έχουν αποδείξει πολλές φορές είναι ικανοί για μεγάλα πράγματα. Η Αυστρία απογοήτευσε στα προκριματικά και δεν κατάφερε να τερματίσει στις προνομιούχες θέσεις. Νέος προπονητής είναι ο πρώην τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Ραλφ Ράνγκινγκ, αλλά δεν νομίζουμε πως μπορεί να προλάβει να αλλάξει πολλά πράγματα στην ομάδα.

Θα ολοκληρώσουμε τις επιλογές μας με την ισοπαλία στο ημίχρονο στην αναμέτρηση Γαλλία – Δανία για τον ίδιο όμιλο, όπου βρίσκονται οι Κροάτες και οι Αυστριακοί. Οι γηπεδούχοι είναι οι κάτοχοι του Nations League, ενώ προκρίθηκαν και με άνεση στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Με το απόλυτο, έχοντας δέκα στα δέκα, η Δανία πήρε το πολύτιμο εισιτήριο για το Κατάρ. Αν και η Γαλλία είναι το φαβορί, δεν θα έχει εύκολη αποστολή.

21:45 ΒΕΛΓΙΟ – ΟΛΛΑΝΔΙΑ Χ (3.60)

21:45 ΚΡΟΑΤΙΑ – ΑΥΣΤΡΙΑ 1 (1.90)

21:45 ΓΑΛΛΙΑ – ΔΑΝΙΑ Χ ΗΜ. (2.20)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News