Στοίχημα: Ισχυροί άσοι Γουέστ Χαμ και Μπράγκα στο Europa League

Τα προγνωστικά του Σπύρου Νάσιου και τα ψαγμένα ασάκια από το Europa League 

Στο πρώτο μας άρθρο αναλύσαμε και προτείναμε κάποιους αγώνες επιλογής από το Conference League και περνάμε τώρα να δούμε που θα ρίξουμε τον οβολό μας στις πρώτες αναμετρήσεις των προημιτελικών του Europa League.

Να ξεκαθαρίσουμε πως όλα τα σημεία που προτείνουμε είναι οι δικές μας προτάσεις, που θα ποντάρουμε στο δελτίο μας και εσείς μπορείτε να συμφωνείτε σε κάποια και να μας ακολουθείτε.

Αρχή από το Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου, όπου η Γουέστ Χαμ φιλοξενεί την Λιόν. Αξιόλογη πορεία για τους γηπεδούχους, οι οποίοι κυνηγούν μια θέση στο επόμενο Champions League από το πρωτάθλημα της Premier League, ενώ στην Ευρώπη η φετινή πορεία κρίνεται άριστη. Η Λιόν είναι πιο έμπειρη ομάδα στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά δεν αποτελεί φόβητρο. Ο άσος θα είναι η πρόταση μας.

Στην Πορτογαλία η Μπράγκα υποδέχεται την Ρέιντζερς. Οι γηπεδούχοι διαθέτουν ισχυρή έδρα και μπορούν να κατακτήσουν τη νίκη και ένα μικρό προβάδισμα πρόκρισης. Η Ρέιντζερς δεν είναι αξιόπιστη ειδικά εκτός έδρας και ο άσος αξίζει το ποντάρισμα.

22:00 Γουέστ Χαμ – Λιόν               1 (2.05)

22:00 Μπράγκα – Ρέιντζερς        1 (2.30)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News