Στοίχημα: Χωρίς φαβορί ο Αγγλικός τελικός στο Γουέμπλεϊ

Τα προγνωστικά του Σπύρου Νάσιου για αγώνες από τον διεθνή χώρο 

Φύγαμε για τις δεύτερες επιλογές μας από τον διεθνή χώρο και αρχή με την πρώτη αναμέτρηση για τα Play off της ανόδου στην Αγγλική Championship, όπου η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ φιλοξενεί την Νότιγχαμ Φόρεστ. Ημιτελικός αγώνας με το νικητή να παίζει στον τελικό για το εισιτήριο της Premier League. Στην 4η θέση τερμάτισαν οι φιλοξενούμενοι και στην 5η οι γηπεδούχοι. Υπάρχει ρεβάνς στο Νότιγχαμ και θα επιλέξουμε την ισοπαλία στο σημερινό παιχνίδι και με τους δυο αντιπάλους να λύνουν τις διαφορές τους στο δεύτερο παιχνίδι.

Στην Γαλλία απομένουν δυο αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και στο πιο σημαντικό ματς της ημέρας η Ρεν υποδέχεται την Μαρσέιγ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 4η θέση, χωρίς να έχουν εξασφαλίσει ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο, αλλά υπάρχουν βάσιμες ελπίδες και για την είσοδο στις θέσεις του Champions League. Στη 2η θέση είναι οι Μασσαλοί, που οδηγεί στη φάση των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης αλλά νιώθουν καυτή την ανάσα της Μονακό. Με το ανάλογο ρίσκο θα πάμε και εδώ με την ισοπαλία.

Θα κλείσουμε τις επιλογές μας, αναλύοντας τον τελικό του FA Cup ανάμεσα στην Λίβερπουλ και την Τσέλσι στο «Γουέμπλεϊ». Οι δυο τους κοντραρίστηκαν και στον τελικό του Λιγκ Καπ, με την Λίβερπουλ να επικρατεί και να σηκώνει το τρόπαιο στα πέναλτι. Η ομάδα του Κλοπ είναι μέσα σε όλους τους στόχους. Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Champions League. Η Τσέλσι είναι σε μια μεταβατική φάση, μετά τη φυγή του Αμπράμοβιτς. Είναι ο μοναδικός στόχος για έναν τίτλο. Το ματς είναι αμφίρροπο και θα πάμε και εδώ με την ισοπαλία και ας κριθεί και αυτός ο τίτλος στη ρώσικη ρουλέτα.

17:00 Σέφιλντ Γ. – Νότιγχαμ Φ. Χ (3.20) 

18:45 Λίβερπουλ – Τσέλσι Χ (3.60)

22:00 Ρεν – Μαρσέιγ Χ (3.60)

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News