Στοίχημα: Η Ρίβερ Πλέιτ πάει για τη νίκη και τα γκολ

Τα προγνωστικά του Δημήτρη Καραμφυλίδη από το κουπόνι του στοιχήματος της Τετάρτης (25/5).

Η Ρίβερ Πλέιτ κλείνει την πορεία της στη φάση των ομίλων του Copa Libertadores στο «Εστάδιο Μονουμεντάλ» κόντρα στην Αλιάνσα Λίμα. Έπειτα από πέντε αγωνιστικές, η ομάδα της Αργεντινής είναι αήττητη με 4-1-0 και 10-2 γκολ. Πρώτη στο γκρουπ, έχει εξασφαλίσει την πρόκρισή της στους «16». Η αντίπαλός της, πάλι, έχει αποκλειστεί.

Αυτό δεν σημαίνει πως η Ρίβερ Πλέιτ είναι βαθμολογικά αδιάφορη. Η πορεία στους ομίλους καθορίζει το πλεονέκτημα έδρας στη συνέχεια του θεσμού κι όσο πιο ψηλά βρίσκεται μια ομάδα τόσο θα έχει πλεονέκτημα έδρας καθώς προχωράει στην διοργάνωση. Στη συγκεκριμένη κατάταξη η Ρίβερ Πλέιτ είναι 3η. Θέλει τη νίκη για να εξασφαλίσει ότι θα παραμείνει τουλάχιστον εκεί, ενώ έχει πιθανότητες να ανέβει και στην δεύτερη θέση. Με δεδομένο πως παίζουν ρόλο και τα γκολ, θα επιδιώξει να σκοράρει.

Άλλωστε, η Αλιάνσα Λίμα δεν ενδιαφέρεται για το Copa Libertadores. Δεν έχει νίκη στα τελευταία 28 παιχνίδια της για τον θεσμό και επιπλέον, έχει στρέψει το ενδιαφέρον της στο πρωτάθλημα του Περού. Ο προπονητής της Ρίβερ Πλέιτ, Μαρσέλο Γκαγιάρδο αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή 11άδα που έχει διαθέσιμη. Έτσι, κατευθύνομαι στην επιλογή της νίκης της Ρίβερ Πλέιτ και στα δύο ημίχρονα.

Ανοικτό το Νιού Γιόρκ Σίτι-Νιού Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον

Στις ΗΠΑ, τώρα, συνεχίζεται το US Open Cup, το Κύπελλο της χώρας. Ξεχωρίζει το ματς Νιού Γιόρκ Σίτι-Νιού Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον για τους «16» της διοργάνωσης. Η Νιού Γιόρκ Σίτι έχει πάρει τα πάνω της και προέρχεται από εννιά ματς χωρίς ήττα, με ρεκόρ 7-2-0 σ’ αυτό το διάστημα. Η αντίπαλός της είναι αήττητη στα πέντε πιο πρόσφατα, με τα τέσσερα τελευταία από αυτά να είναι Over 2,5 και goal/goal. Εκτιμώ πως το ματς μπορεί να… βαδίσει σ’ αυτό το μονοπάτι.

01:00 Ρίβερ Πλέιτ-Αλιάνσα Λίμα Copa Libertadores Ρίβερ Πλέιτ να νικήσει και 2 ημίχρονα (1,66)

02:30 Νιού Γιόρκ Σίτι-Νιού Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον US Open Cup G/G και Over 2,5 (2,00)

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News