Στοίχημα: Η Ράσινγκ Κλουμπ έχει την ποιότητα

Τα προγνωστικά του Δημήτρη καραμφυλίδη από το κουπόνι του στοιχήματος του Σαββάτου (4/6).

Το πρωτάθλημα στην Αργεντινή αρχίζει και πάλι με την δεύτερη φάση του και η Ράσινγκ Κλουμπ κάνει πρεμιέρα υποδεχόμενη την Ουρακάν. Μετά την ήττα της στα ημιτελικά της πρώτης φάσης, αλλά και τον αποκλεισμό της από τη συνέχεια του Copa Sudamericana, η ομάδα του Φερνάντο Γκάγο αντιμετωπίζει το δεύτερο σκέλος του πρωταθλήματος ως μια νέα πρόκληση: θέλει να παλέψει για τον τίτλο.

Προκειμένου να μην υπάρξουν και πάλι νέες αμφιβολίες και για ν’ αλλάξει το κλίμα θεωρείται απαραίτητη η νίκη στο ματς με την Ουρακάν. Η έδρα και η ποιότητα του ρόστερ αν μη τι άλλο της δίνουν τον πρώτο λόγο για να τα καταφέρει. Με τον άσο να προσφέρεται στο 1,90 εκτιμώ πως έχει νόημα η επιλογή.

Η Φινλανδια έχει τον τρόπο της

Η Φινλανδία έχει αποδείξει ότι παίρνει πολύ σοβαρά το UEFA Nations League. Υποδέχεται τη Βοσνία στο Ελσίνκι και οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης θα προκαλέσει απογοήτευση. Πέραν αυτού, είναι μια ομάδα που δουλεύεται εδώ και καιρό, υπάρχει συνοχή και σταθερότητα. Σε αντίθεση με τη Βοσνία που ακόμη ψάχνει να βρει τον εαυτό της.

19:00 Φινλανδία-Βοσνία UEFA Nations League 1 (2,25)

03:30 Ράσινγκ Κλουμπ-Ουρακάν Liga Profesional Argentina 1 (1,90)

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News