Στοίχημα: Με την ισοπαλία στο ντέρμπι Γερμανία - Αγγλία

Στοίχημα: Με την ισοπαλία στο ντέρμπι Γερμανία – Αγγλία – Για τη δεύτερη αγωνιστική του Nations League

Οι προτάσεις του Σπύρου Νάσιου για το στοιχηματικό κουπόνι της Τρίτης 7 Ιουνίου

Γεια και χαρά και Καλή Τρίτη σε όλους! Με αναμετρήσεις από το Nations League θα ασχοληθούμε και σήμερα, περιμένοντας φυσικά το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της Εθνικής ομάδας με την Κύπρο την Πέμπτη στο Πανθεσσαλικό στάδιο του Βόλου. Το στοιχηματικό πρόγραμμα εμπεριέχει και το ματς Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα – Αυστραλία για τα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αυτό θα είναι και το πρώτο ματς ανάλυσης. Μονό ματς σε ουδέτερη έδρα και με το νικητή να προκρίνεται στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει το Περού. Στην τρίτη θέση των ομίλων τους στη ζώνη της Ασίας τερμάτισαν οι δυο αντίπαλοι και έτσι θα περάσουν από αυτή την επίπονη διαδικασία για ένα πολύτιμο εισιτήριο. Οι Αυστραλοί διαθέτουν πιο ποιοτική ομάδα και έχουν βρεθεί τέσσερις φορές σε Μουντιάλ. Δεν αποτελούν φόβητρο τα ΗΑΕ και το διπλό αξίζει.

Στο μεγάλο ντέρμπι της ημέρας στο πρώτο γκορυπ δυναμικότητας η Γερμανία φιλοξενεί την Αγγλία στην Αλιάνζ Αρένα του Μονάχου. Τα πάντσερ ευτύχησαν να ισοφαρίσουν άμεσα το γκολ που δέχτηκαν από τους Ιταλούς στην πρεμιέρα του ομίλου και έφυγαν με το βαθμό της ισοπαλίας από την Μπολόνια. Θύμα έκπληξης έπεσε η Αγγλία, γνωρίζοντας την ήττα στην έδρα της Ουγγαρίας με 1-0. Και οι δυο ομάδες κυνηγούν την πρώτη θέση και φυσικά την αποφυγή της τελευταίας. Οι Γερμανοί δεν έθελξαν με την απόδοση τους, ενώ τα τρία λιοντάρια δεν έχουν περιθώρια για άλλες απώλειες. Θα πάμε με την ισοπαλία.

Στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας και για τον 3ο όμιλο η Βοσνία Ερζεγοβίνη υποδέχεται στην Ζένιτσα την Ρουμανία. Με γκολ στο τελευταίο λεπτό η Βοσνία έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας από το Ελσίνκι, μετά το τελικό 2-2 με αντίπαλο την Φινλανδία. Η Ρουμανία γνώρισε την ήττα στην έδρα του Μαυροβουνίου με 2-0. Υπάρχει απογόητευση στους φιλοξενούμενους, αλλά και η Βοσνία δεν είναι φόβητρο. Θα ποντάρουμε στην ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο.

Τέλος στον 1ο όμιλο για το τέταρτο γκρουπ δυναμικότητας όπου τα Νησιά Φερόε φιλοξενούν το Λουξεμβούργο θα ποντάρουμε στην ισοπαλία.

21:00 ΗΑΕ – ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ 2 (1.82)

21:45 ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΑΓΓΛΙΑ Χ (3.25)

21:45 ΒΟΣΝΙΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ Χ ΗΜ. (2.10)

21:45 Ν. ΦΕΡΟΕ – ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ Χ (3.20)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News