Στοίχημα: Η Ιταλία δείχνει ελπιδοφόρα σημάδια

Τα προγνωστικά του Δημήτρη Καραμφυλίδη από το κουπόνι του στοιχήματος της Τρίτης (7/6).

Το UEFA Nations League συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό και η αναμέτρηση της Ιταλίας με την Ουγγαρία παρουσιάζει έντονο ενδιαφέρον. Η «σκουάντρα ατζούρα» φιλοξενεί την αντίπαλό της στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της πρώτης κατηγορίας του θεσμού στο «Ντίνο Μανούτσι» της Τσεζένα.

Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι προέρχεται από μια πολύ καλή εμφάνιση παρά το 1-1 με τη Γερμανία. Αν μη τι άλλο, έδειξε πως βρίσκεται στο σωστό μονοπάτι στην προσπάθειά να… συναρμολογηθεί εκ νέου προκειμένου να παρουσιαστεί ανταγωνιστική μετά την αποτυχία της να προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Ο Μαντσίνι θα συνεχίσει να δοκιμάζει πρόσωπα και διαφορετικούς τρόπους παιχνιδιού και πιθανώς διατάξεις, αλλά πάντοτε με γνώμονα το ταλέντο και την ατομική ποιότητα. Η Ουγγαρία, που έκανε την έκπληξη κόντρα στην Αγγλία νικώντας με 1-0 θα ποντάρει και πάλι στην αμυντική λειτουργία της για να κάνει την διαφορά και από εκεί κι έπειτα ό,τι καταφέρει από αντεπιθέσεις ή στατικές φάσεις.

Ωστόσο, αξίζει να σημειώσουμε πως υπάρχουν ορισμένα κενά στα μετόπισθεν και μια ομάδα με μεγαλύτερο κίνητρο από την Αγγλία όπως είναι η Ιταλία ίσως να μπορέσει να τα εκμεταλλευτεί καλύτερα. Γι’ αυτό εκτιμώ πως έχει αξία η επιλογή του άσου σε συνδυασμό με το Over 2,5 που προσφέρεται σε τιμές γύρω στο 2,60.

21:45 Ιταλία-Ουγγαρία UEFA Nations League 1 και Over 2,5 (2,62)

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News