Στοίχημα: Η Ατλέτικο έχει τον πρώτο λόγο

Τα προγνωστικά του Δημήτρη Καραμφυλίδη από το κουπόνι του στοιχήματος της Κυριακής (15/5).

Η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται τη Σεβίλλη στο «Wanda Metropolitano». Οι «ροχιμπλάνκος» έχουν ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στους ομίλους του επόμενου Champions League, οπότε έχουν πετύχει το στόχο τους. Από την άλλη, η Σεβίλλη ακόμη το… κυνηγάει κι έτσι έχει μεγαλύτερο κίνητρο.

Ωστόσο, η Ατλέτικο Μαδρίτης βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση και υπάρχει καλύτερο κλίμα και σαφώς αποφασιστικότητα για τη νίκη. Επιπλέον, η 3η από την 4η θέση έχει διαφορά… επτά εκατομμυρίων ευρώ σε μπόνους για το κλαμπ και ως εκ τούτου υπάρχει πίεση για να πάρει τους τρεις βαθμούς. Στη μεριά της Σεβίλλης, τα προβλήματα έχουν πληθύνει το τελευταίο διάστημα ακόμη κι ο προπονητής Γιούλεν Λοπετέγι αμφισβητείται και αρκετοί παίκτες ψάχνουν ομάδες για να συνεχίσουν την καριέρα τους.

Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, με τον άσο της Ατλέτικο να προσφέρεται σε τιμές άνω του 1,90, εκτιμώ πως έχει η επιλογή της νίκης των γηπεδούχων.

Over 2,5 στο Κάντιθ-Ρεάλ Μαδρίτης

Στο μεταξύ, η Κάντιθ υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης σε ματς το οποίο έχει τεράστια ανάγκη για να συνεχίσει να εξαρτάται από την ίδια στη μάχη της παραμονής. Είναι υποχρεωμένη να ρισκάρει μιας και παρόλο που η «βασίλισσα» θα παίξει με αλλαγές και χωρίς τους Μπενζεμά, Βινίσιους και Κουρτουά, διαθέτει και πάλι περισσότερη ποιότητα στο ρόστερ της, αρκετή για να πανηγυρίσει ακόμη μια νίκη. Βέβαια, οι πάντες στο εσωτερικό της έχουν στρέψει την προσοχή τους στον τελικό του Champions League κόντρα στην Λίβερπουλ (28/5).

Σε αυτές τις συνθήκες περιμένω ένα ανοικτό ματς με τις δύο ομάδες να παίζουν επιθετικά. Ως εκ τούτου επιλέγω το Over 2,5.

20:30 Ατλέτικο Μαδρίτης-Σεβίλλη La Liga 1 (1,95)

20:30 Κάντιθ-Ρεάλ Μαδρίτης La Liga Over 2,5 (1,80)

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News