Στοίχημα: Goal/goal στον 3ο όμιλο του Copa Libertadores

Τα προγνωστικά του Δημήτρη Καραμφυλίδη από το κουπόνι του στοιχήματος της Τρίτης (24/5).

Συναρπαστική προβλέπεται η τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Copa Libertadores. Ακόμη υπάρχουν πολλά ζητήματα για να ξεκαθαριστούν και στο 3ο γκρουπ γίνεται… χαμός.

Στο Μοντεβιδέο η Νασιονάλ φιλοξενεί την Μπραγκαντίνο, ενώ στο Μπουένος Άιρες η Βέλεζ Σάρσφιλντ παίζει με την Εστουδιάντες. Η Εστουδιάντες έχει ήδη εξασφαλίσει πρόκριση και πρωτιά στον όμιλο, αλλά «παίζει» για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα. Η Νασιονάλ παλεύει για την πρόκρισή της. Θέλει νίκη και να μην νικήσει η Βέλεζ Σάρσφιλντ. Η Μπραγκαντίνο θέλει νίκη ή ισοπαλία, αρκεί να μην νικήσει η Βέλεζ Σάρσφιλντ. Η Βέλεζ Σάρσφιλντ θέλει νίκη και να μην νικήσει η Μπραγκαντίνο.

Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, περιμένω δύο παιχνίδια όπου οι τέσσερις ομάδες θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, ακόμη κι αν στην Εστουδιάντες δεν αποκλείεται να γίνει μικρό ροτέισον.

Η Νασιονάλ με «όπλο» την έδρα της θα επιδιώξει να ξεπεράσει μια ομάδα η οποία θεωρητικά είναι πιο ποιοτική όπως η Μπραγκαντίνο. Η Βέλεζ Σάρσφιλντ, πάλι, καλείται να αφήσει τα προβλήματά της στην άκρη και να εκμεταλλευτεί τις συγκυρίες. Περιμένω goal/goal και στις δύο αναμετρήσεις.

Στο χέρι της Σάντος

Στο Copa Sudamericana, τώρα, η Σάντος δίνει τη δική της μάχη για την πρόκριση στα νοκ άουτ του θεσμού. Υποδέχεται την αδιάφορη Μπάνφιλντ και εκτιμώ πως η έκβαση του αγώνα εξαρτάται από τα… κέφια της. Καλύτερη ομάδα από την αντίπαλό της έχει την ευκαιρία να πάρει τη νίκη και να συνεχίσει στην επόμενη φάση δίχως να ενδιαφέρεται τί θα κάνει η Ουνιόν Λα Καλέρα που επίσης διεκδικεί την πρόκριση στον επόμενο γύρο.

01:15 Νασιονάλ-Μπραγκαντίνο Copa Libertadores G/G (1,80)

01:15 Βέλεζ Σάρσφιλντ-Εστουδιάντες Copa Libertadores G/G (2,25)

01:15 Σάντος-Μπάνφιλντ Copa Sudamericana 1/1 (2,37)

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News