Στοίχημα: Γκολ στην Ιρλανδία και στη Σκωτία

Τα προγνωστικά του Δημήτρη Καραμφυλίδη από το κουπόνι του στοιχήματος της Τετάρτης (8/6).

Στο «Aviva Stadium» του Δουβλίνου, η Ιρλανδία υποδέχεται την Ουκρανία. Είναι το δεύτερο ματς των Ιρλανδών στο πλαίσιο του πρώτου ομίλου της δεύτερης κατηγορίας του UEFA Nations League, ενώ αποτελεί την πρεμιέρα των Ουκρανών στο φετινό θεσμό.

Η Ιρλανδία προέρχεται από ήττα με 1-0 στην έδρα της Αρμενίας. Το αποτέλεσμα προκάλεσε έκπληξη και σοκ. Απόψε, οι Ιρλανδοί θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη προκειμένου να μην χάσουν κι άλλο έδαφος στην προσπάθειά τους να τερματίσουν στην πρώτη θέση και να εξασφαλίσουν την άνοδό τους στην κορυφαία κατηγορία της διοργάνωσης.

Αυτό σημαίνει πως θα χρειαστεί να ρισκάρουν περισσότερο από το συνηθισμένο, αν και η αλήθεια είναι πως εντός έδρας παίζουν πιο ανοιχτά.

Από τη μεριά της, η Ουκρανία καλείται να αφήσει πίσω της την απογοήτευση από τον αποκλεισμό από το Μουντιάλ μετά την ήττα της περασμένης Κυριακής κόντρα στην Ουαλία. Η ομάδα του Ολεκσάντρ Πετράκοφ παίζει με μεγάλη αποφασιστικότητα και στα πλέι οφ των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου έδειξε πολύ καλά στοιχεία, ιδίως στην επίθεση.

Έτσι, με το Over 2,5 να προσφέρεται σε τιμές κοντά στο 2,60 εκτιμώ πως η επιλογή αξίζει το ρίσκο.

Η Σκωτία γυρίζει σελίδα

Αφού δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση για το Παγκόσμιο Κύπελλο, η Σκωτία γυρίζει σελίδα και αφοσιώνεται στο UEFA Nations League. Στόχος της η άνοδος και για να καταφέρει θέλει να αρχίσει με τον καλύτερο τρόπο κόντρα στην Αρμενία εντός έδρας.

Η ποιότητα είναι το μέρος της και λογαριάζεται το φαβορί για να πάρει τη νίκη. Με δεδομένο, όμως, πως η Αρμενία παίζει κλειστά, η ομάδα του Στιβ Κλαρκ θα χρειαστεί να ρίξει μεγαλύτερο βάρος στην επίθεσή της. Το ματς έχει πιθανότητες να προσφέρει… θέαμα.

21:45 Ιρλανδία-Ουκρανία UEFA Nations League Over 2,5 (2,62)

21:45 Σκωτία-Αρμενία UEFA Nations League Over 2,5 (1,90)

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News