Στοίχημα: Γκολ σε Τσεχία και Πορτογαλία

Τα προγνωστικά του Δημήτρη Καραμφυλίδη από το κουπόνι του στοιχήματος της Κυριακής (5/6).

Ο δεύτερος όμιλος της πρώτης κατηγορίας του UEFA Nations League προσφέρει ευκαιρίες για ποντάρισμα. Η Τσεχία υποδέχεται την Ισπανία, ενώ η Πορτογαλία παίζει με την Ελβετία. Η Ισπανία και η Πορτογαλία αναζητούν την πρώτη τους νίκη.

Οι Ισπανοί πραγματοποίησαν αξιόλογη εμφάνιση στην πρεμιέρα τους κόντρα στην Πορτογαλία, αλλά μεταξύ της αστοχίας τους και της αποτελεσματικότητας των Πορτογάλων το ματς έληξε 1-1. Απόψε επισκέπτονται την Πράγα ψάχνοντας το τρίποντο. Βέβαια, η Τσεχία έδειξε κόντρα στην Ελβετία πως έχει τα… όπλα για να προκαλέσει προβλήματα στις αντίπαλες άμυνες. Με δεδομένο πως αυτή της Ισπανίας δεν είναι σταθερή, εκτιμώ πως αξίζει το ρίσκο η επιλογή του Over 2,5 που προσφέρεται κατά μέσο όρο στο 2,00.

Over 2,5 και το Πορτογαλία-Ελβετία

Η Πορτογαλία, πάλι, θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη στο γκρουπ ώστε να θέσει υποψηφιότητα για την πρωτιά και τη συμμετοχή στο Final 4 της διοργάνωσης.

Εντός έδρας είναι πιο επιθετική και με την Ελβετία να αντιμετωπίζει προβλήματα στην άμυνα τους τελευταίους μήνες καθώς έχει αλλάξει φιλοσοφία, η ομάδα του Φερνάντο Σάντος, λογικά, θα βρει χώρους για να μπορέσει να κάνει το παιχνίδι της. Το Over 2,5 βρίσκεται σε τιμές γύρω στο 1,90.

21:45 Τσεχία-Ισπανία UEFA Nations League Over 2,5 (2,00)

21:45 Πορτογαλία-Ελβετία UEFA Nations League Over 2,5 (1,90)

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News