Στοίχημα: Γκολ σε Bundesliga και Ligue 1

Τα προγνωστικά του Δημήτρη Καραμφυλίδη από το κουπόνι της Κυριακής (17/4).

Η Bundesliga και η Ligue 1 έχουν έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον απόψε με το Λειψία-Λεβερκούζεν και το Παρί Σεν Ζερμέν-Μαρσέιγ να βρίσκονται στο επίκεντρο.

Τόσο η Λεβερκούζεν όσο και η Λειψία ψάχνουν τη νίκη που θα τις φέρει πιο κοντά στην εξασφάλιση της συμμετοχής τους στους ομίλους του επόμενου Champions League. Η Λεβερκούζεν προέρχεται από τρία σερί ματς χωρίς ήττα (δύο νίκες και μια ισοπαλία) και θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της. Η Λειψία, πάλι, είναι αήττητη για 13 συνεχόμενα ματς σε όλες τις διοργανώσεις, με εννιά νίκες σ’ αυτό το διάστημα.

Ομάδες με επιθετικό προσανατολισμό αμφότερες, περιμένω πως η ανάγκη τους για νίκη θα οδηγήσει σε ρίσκα. Επιπλέον, η Λειψία προέρχεται από μεσοβδόμαδο ματς και η έξτρα κούραση μπορεί να παίξει ρόλο. Το Over 2,5 προσφέρεται στο 1,72.

Φορμαρισμένη η Μαρσέιγ

Η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη Μαρσέιγ στο «classique» της Γαλλίας. Η ομάδα του Μαουρίσιο Ποτσετίνο παίζει αρκετά καλά στις τελευταίες αγωνιστικές όπου διέλυσε με 5-1 και 6-1 τις αδύναμες Λοριάν και Κλερμόν. Η Μαρσέιγ, όμως, είναι εντελώς διαφορετικό… τεστ.

Η ομάδα του Χόρχε Σαμπαόλι είναι φορμαρισμένη. Προέρχεται από οκτώ συνεχόμενες νίκες και παίζει χωρίς κανένα φόβο. Θα μπει στο γήπεδο για να αναλάβει την επιθετική πρωτοβουλία και λογικά θα αφήσει χώρους. Η Παρί Σεν Ζερμέν μπορεί να τους εκμεταλλευτεί.

20:30 Λεβερκούζεν-Λειψία Bundesliga Over 2,5 (1,72)

21:45 Π.Σ.Ζ.-Μαρσέιγ Ligue 1 G/G και Over 2,5 (1,83)

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News