Στοίχημα: Γκολ και θέαμα στο Καραϊσκάκη, ισχυρός άσος στη Λεωφόρο

Οι προτάσεις του Σπύρου Νάσιου για το στοιχηματικό κουπόνι του Σαββάτου 14 Μαίου 

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους! 14 Μαΐου … ημέρα γενεθλίων για εμάς και ελπίζουμε πως με το πνεύμα που μας διακατέχει, να καταθέσουμε σωστές επιλογές και να οδηγηθούμε σε ένα πλούσιο ταμείο, για να βγούμε και να πιούμε για την γιορτή μας το βραδάκι.

Ημέρα Play off για τη Super League, με το μεγάλο ντέρμπι να διεξάγεται στο Καραϊσκάκη, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ και με τους ερυθρόλευκους να σηκώνουν το τρόπαιο του πρωταθλητή μπροστά στους οπαδούς τους. Πανηγυρική θα είναι η ατμόσφαιρα, αλλά και οι δυο ομάδες θέλουν τη νίκη.  Αδιάφοροι οι γηπεδούχοι, αλλά πως θα ηττηθούν και δεύτερη φορά στην έδρα τους; Ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει πλέον να χάσει τη δεύτερη θέση και έχει κίνητρο, αλλά έχει χάσει την αγωνιστική του φόρμα. Θα ποντάρουμε στο αμφίτερμα.

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από τη σπουδαία και σημαντική νίκη επί του Ολυμπιακού και αποδεικνύεται πως είναι η καλύτερη ομάδα στη διαδικασία των Play off. Ο ΠΑΣ είναι εντελώς αδιάφορος. Θα ποντάρουμε στον άσο από ημίχρονο, αφού οι πράσινοι μπορούν σήμερα με γκέλα του ΠΑΟΚ να ανέβουν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. 

Κρίσιμο είναι και το ματς στο Κλεάνθης Βικελίδης όπου ο Άρης φιλοξενεί την ΑΕΚ. Ισόβαθμες είναι οι δυο ομάδες και μια από τις δυο θα καταφέρει να κατακτήσει το στόχο του Ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Και οι δυο προέρχονται από νίκες. Σημαντικό το διακύβευμα και καλύτερα να επιλέξουμε την ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο.

20:00 Άρης – ΑΕΚ  Χ ΗΜ. (1.90)

20:00 Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ G/G  (1.90)

20:00 Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα 1 ΗΜ. / 1 ΤΕΛ. (2.00)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News