Στοίχημα: Για το διπλό η Αλμερία

Τα προγνωστικά του Δημήτρη Καραμφυλίδη από το κουπόνι του στοιχήματος της Παρασκευής (13/5).

Η κανονική σεζόν της Segunda Division έχει μπει στην τελική της ευθεία και το ματς Ρεάλ Σοσιεδάδ Β’-Αλμερία είναι πολύ σημαντικό, ιδίως για τους φιλοξενούμενους. Η Αλμερία έπειτα από τέσσερις μήνες ανέβηκε και πάλι στην κορυφή της κατάταξης και πλησιάζει την επίτευξη της ανόδου στην La Liga.

Θέλει νίκη για να «αγκαλιάσει» ακόμη περισσότερο το ενδεχόμενο της επιστροφής στα «σαλόνια» του ισπανικού ποδοσφαίρου. Αν πάρει το τρίποντο δεν θα εξασφαλίσει και μαθηματικά την άνοδο, αλλά βρίσκεται μια… ανάσα απ’ αυτό και μπορεί να το πετύχει αναλόγως και τα αποτελέσματα των υπόλοιπων ματς της αγωνιστικής.

Η αποστολή της, πάντως, δεν θα είναι εύκολη. Η Ρεάλ Σοσιεδάδ Β’ που παλεύει για την παραμονή της προέρχεται από τρεις σερί νίκες και θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της. Η Αλμερία, μετράει κι αυτή τρεις διαδοχικές επιτυχίες, ενώ εδώ και έξι σερί ματς είναι αήττητη (4-2-0). Η ποιότητα είναι με το μέρος της και εκτιμώ πως μπορεί να φτάσει στη νίκη.

Ανοικτό το Λούτον-Χάντερσφιλντ

Στοιχηματικό ενδιαφέρον έχει και το Λούτον-Χάντερσφιλντ, η πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τα ημιτελικά των πλέι οφ ανόδου από την Championship στην Premier League. Η Λούτον, μια ομάδα που είχε από τα χαμηλότερα μπάτζετ στην κατηγορία αψήφησε τις προβλέψεις και έφτασε να διεκδικεί την παρουσία της στη μεγάλη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου. Παίζει με θάρρος και χωρίς φόβο. Η Χάντερσφιλντ, είναι το φαβορί στη σειρά και θα επιδιώξει να το επιβεβαιώσει στον αγωνιστικό χώρο.

21:45 Λούτον-Χάντερσφιλντ Championship G/G (2,10)

22:00 Ρεάλ Σοσιεδάδ Β’-Αλμερία Segunda Division 2 (2,00)

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News