Στοίχημα: Για την πρωτιά και το απόλυτο η Εθνική

Οι προτάσεις του Σπύρου Νάσιου για το στοιχηματικό κουπόνι της Κυριακής 12 Ιουνίου 

Γεια και χαρά και Καλή Κυριακή σε όλους! Νέο ραντεβού με την Εθνική ομάδα για την τέταρτη αγωνιστική του 2ου ομίλου στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας για το Nations League. Υποδεχόμαστε στο Πανθεσσαλικό στάδιο του Βόλου το Κόσοβο, στο πιο κρίσιμο και καθοριστικό παιχνίδι, αφού με νίκη το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα εξασφαλίζει την κατάκτηση της πρώτης θέσης και πετυχαίνει τον αρχικό της στόχο, στην πρώτη διοργάνωση με τον Πογέτ στην τεχνική ηγεσία. Χωρίς να έχει δεχτεί γκολ και με το απόλυτο σε τρεις αναμετρήσεις, η Εθνική μας έχει σκορπίσει αισιοδοξία και δείχνει να ξανακερδίζει την εμπιστοσύνη των Ελλήνων φιλάθλων. Το Κόσοβο παλεύει και αυτό για την πρώτη θέση, έχοντας μια ήττα από την Εθνική στην Πρίστινα. Δεν έχουν χάσει στην Ελλάδα, αλλά δεν μας έχουν νικήσει στις πέντε μεταξύ μας αναμετρήσεις. Ο άσος από ημίχρονο θα είναι η πρώτη και λογική επιλογή μας. Για τους ρισκαδόρους το τελικό αποτέλεσμα 2-0 είναι η πρόβλεψη μας.

Για τον 4ο όμιλο στο ίδιο γκρουπ δυναμικότητας η Γεωργία φιλοξενεί την Βουλγαρία και θα ποντάρουμε στον άσο από ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι προελαύνουν στον όμιλο με 3 Χ3 και έχοντας βρει δίχτυα 12 φορές σε τρεις αναμετρήσεις. Η Βουλγαρία θέλει να αποφύγει την τελευταία θέση. Δεν έχει νικήσει και μετράει μια ήττα και δυο ισοπαλίες. Στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση στην έδρα της Βουλγαρας, η Γεωργία πέρασε με το εμφατικό 2-5.

Η Νορβηγία υποδέχεται την Σουηδία στο Σκανδιναβικό ντέρμπι για τον 4ο όμιλο στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας. Οι γηπεδούχοι φιγουράρουν στην πρώτη θέση, χωρίς ήττα, αλλά με απρόσμενη εντός έδρας ισοπαλία με την ουραγό Σλοβενία την προηγούμενη αγωνιστική. Οι Σουηδοί έχουν μια νίκη εκτός έδρας, ενώ έχουν ηττηθεί και στα δυο ματς που έδωσαν στο γήπεδο τους. Στο σημερινό ματς παίζουν το τελευταίο τους χαρτί, αλλά στο μεταξύ τους ματς στην έδρα τους, έχασαν με 2-1 από τους Νορβηγούς. Θα πάμε με την ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο.

21:45 ΕΛΛΑΔΑ – ΚΟΣΟΒΟ 1 ΗΜ. / 1 ΤΕΛ. (2.75)

19:00 ΓΕΩΡΓΙΑ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ 1 ΗΜ. / 1 ΤΕΛ. (2.50)

19:00 ΝΟΡΒΗΓΙΑ – ΣΟΥΗΔΙΑ Χ ΗΜ. (2.10)

ΜΕ ΡΙΣΚΟ

21:45 ΕΛΛΑΔΑ – ΚΟΣΟΒΟ 2-0 ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ (7.00)

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News