Στοίχημα: Για την πρώτη νίκη η Γαλλία

Τα προγνωστικά του Δημήτρη Καραμφυλίδη από το κουπόνι του στοιχήματος της Παρασκευής (10/6).

Η Γαλλία επισκέπτεται το «Ερνστ Χάπελ» και την Αυστρια στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της πρώτης κατηγορίας του UEFA Nations League. Η κάτοχος του τίτλου αναζητά την πρώτη της νίκη στο γκρουπ.

Μέχρι στιγμής η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάν έχει υποστεί μια ήττα με 2-1 από την Δανία στην πρεμιέρα, ενώ στο επόμενο ματς παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Κροατίας. Το ματς με την Αυστρία είναι ένα από τα τελευταία της χαρτιά προκειμένου να ξαναμπεί στο κόλπο της πρώτης θέση που οδηγεί στο Final 4 και στην υπεράσπιση του τίτλου της.

Το συγκρότημα του Ραλφ Ράνγκνικ, στο μεταξύ, έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του, το οποίο είναι και λογικό μιας και γίνεται μια καινούρια προσπάθεια και η ομάδα του προσπαθεί να αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού της και να υιοθετήσει μια πιο επιθετική προσέγγιση.

Με δεδομένη την ανάγκη της Γαλλίας να πάρει το τρίποντο και της… ανανεωμένης φιλοσοφίας της Αυστρίας, περιμένω ανοικτό ματς απόψε στην Βιέννη με το διπλό και το Over 2,5 να προσφέρεται στο 2,62.

21:45 Αυστρία-Γαλλία UEFA Nations League 2 και Over 2,5 (2,62)

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News