Στοίχημα: Για τη νίκη η Κόλο Κόλο

Τα προγνωστικά του Δημήτρη Καραμφυλίδη από το κουπόνι του στοιχήματος της Δευτέρας (30/5).

Οι αγώνες από τη Νότια Αμερική έχουν την τιμητική τους στο κουπόνι και σε πρώτο πλάνο βρίσκεται η «μάχη» της Κόλο Κόλο με τη Νιουμπλένσε για το πρωτάθλημα της Χιλής. Η Κολό Κόλο βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 28 βαθμούς, όσους έχει και η 3η Νιουμπλένσε, η οποία, όμως, υστερεί στην ισοβαθμία. Στην πρώτη θέση είναι η Ουνιόν Εσπανιόλα με 29 βαθμούς.

Οπότε η Κόλο Κόλο ξέρει πως έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να πάρει το τρίποντο και να «σκαρφαλώσει» στην κορυφή. Το πρωτάθλημα, πλέον, είναι για εκείνη η προτεραιότητά της μετά την αποτυχία της να περάσει στους «16» του Copa Libertadores. Είναι δυνατή εντός έδρας με 5-1-0 και 17-3 γκολ, ενώ παράλληλα διαθέτει περισσότερη ποιότητα σε σύγκριση με την αντίπαλό της. Λογική η επιλογή του άσου στο 1,65.

Στο χέρι της Ιντερνασιονάλ

Στην επιλογή του άσου κατευθύνομαι και στο ματς Ιντερνασιονάλ-Ατλέτικο Γκοϊανιένσε. Οι δύο ομάδες στην εκκίνηση της τρέχουσας σεζόν έριξαν περισσότερο το βάρος τους στο Copa Sudamericana. Πλέον, όμως, είναι ανάγκη να στρέψουν και την προσοχή τους στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας. Η Ιντερνασιονάλ που έχει βλέψεις να βγει στο επόμενο Copa Libertadores καλείται να αρχίσει να μαζεύει πόντους, ενώ η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε θέλει νίκη για να μην… μπλέξει με τη «μάχη» για την παραμονή.

01:00 Κόλο Κόλο-Νιουμπλένσε Primera Division Χιλής 1 (1,65)

02:00 Ιντερνασιονάλ-Ατλέτικο Γκοϊανιένσε Serie A Βραζιλίας 1 (1,65)

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News