Στοίχημα: Για γκολ στη Segunda Division

Τα προγνωστικά του Δημήτρη Καραμφυλίδη από το κουπόνι του στοιχήματος της Παρασκευής (27/5).

Απόψε ανοίγει η αυλαία της 42ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Segunda Division με δύο παιχνίδια. Ρεάλ Σοσιεδάδ Β’-Σαραγόσα και Μιραντές-Φουενλαμπράδα. Σε κανένα από τα δύο δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά δεν λείπει το κίνητρο.

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ Β’ αποχαιρετά απόψε την κατηγορία μιας και υποβιβάστηκε, αλλά και τον προπονητή της Τσάμπι Αλόνσο. Ο στόχος των παικτών είναι να χαρίσουν στον τεχνικό τους μια τελευταία νίκη, αλλά και να δείξουν πως το επίπεδό τους δεν είναι για την 3η κατηγορία. Η Σαραγόσα, από τη μεριά της, μετά την αλλαγή διοίκησης και με τον προπονητή Χουάν Ιγνάθιο Μαρτίνεθ περισσότερο… έξω παρά μέσα θέλει να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο.

Περιμένω χαλαρό ματς με γκολ και το Over 2,5 προσφέρεται στο 1,80.

Στην επίθεση Μιραντές και Φουενλαμπράδα

Στο άλλο ματς, επίσης οι δύο ομάδες κυνηγούν κάτι βαθμολογικά. Η Μιραντές έχει σωθεί, η Φουενλαμπράδα έχει πέσει. Κοιτάζουν το ματς ως μια τελευταία ευκαιρία να… διασκεδάσουν προτού αρχίσουν τα… δύσκολα μιας και προβλέπονται σημαντικές αλλαγές στα ρόστερ και των δύο ομάδων. Το goal/goal σε συνδυασμό με το Over 2,5 προσφέρεται στο 1,80.

22:00 Ρεάλ Σοσιεδάδ Β’-Σαραγόσα Segunda Division Over 2,5 (1,80)

22:00 Μιραντές-Φουενλαμπράδα Segunda Division G/G και Over 2,5 (1,80)

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News