Στοίχημα: G/G και Over 2,5 στο Ουτρέχτη-Ναϊμέγκεν

Τα προγνωστικά του Δημήτρη Καραμφυλίδη από το κουπόνι της Παρασκευής (29/4).

Η Eredivisie έχει μπει στην τελική της ευθεία και κάθε παιχνίδι έχει ιδιαίτερη σημασία. Ισχύει και στην περίπτωση του Ουτρέχτη-Ναϊμέγκεν. Η Ουτρέχτη θέλει να βάλει «στοπ» στο αρνητικό σερί των έξι αγώνων χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα Ολλανδίας. Σε αυτό το διάστημα έχει τρεις ήττες και ισάριθμες ισοπαλίες, ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως έχει μονάχα μια νίκη τα τελευταία οκτώ.

Η καλή πορεία που είχε κάνει προηγουμένως, πάντως, την κρατάει σε θέση πλέι οφ. Ωστόσο, έχει ανάγκη το τρίποντο για να κάνει βήμα προς την εξασφάλιση της παρουσίας της στην postseason της Eredivisie. Η Ναϊμέγκεν, από τη μεριά της, νιώθει σωμένη και στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της η… χαλαρότητά της την οδήγησε σε λάθος μονοπάτι. Προέρχεται από δύο απανωτές ήττες. Κι αυτή, όμως, θέλει να επανέλθει στις επιτυχίες. Με δεδομένο πως έχουν ευάλωτες άμυνες, βρίσκω αξία στην επιλογή goal/goal και Over 2,5.

Η ελπίδα της Λας Πάλμας

Η δεύτερη επιλογή μου είναι από τη Segunda Division. Η Λας Πάλμας φιλοξενεί τη Μάλαγα. Η γηπεδούχος θέλει τη νίκη για να εξαντλήσει τις πιθανότητές της να παίξει στα πλέι οφ ανόδου στην La Liga. Σε γενικές γραμμές βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και η διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο ομάδων την καθιστά το φαβορί για να πάρει τη νίκη.

21:00 Ουτρέχτη-Ναϊμέγκεν Eredivisie G/G και Over 2,5 (2,00)

23:00 Λας Πάλμας-Μάλαγα Segunda Division 1 (1,61)

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News