Στοίχημα: Φαβορί η Μπραγκαντίνο

Τα προγνωστικά του Δημήτρη Καραμφυλίδη από το κουπόνι του στοιχήματος της Τρίτης (31/5).

Η Μπραγκαντίνο υποδέχεται την Γκοϊάς στην δεύτερη μεταξύ τους αναμέτρηση για τους «32» του Copa do Brasil. Η Μπραγκαντίνο έχει προβάδισμα από το πρώτο ματς καθώς επικράτησε με 2-1. Τα ξημερώματα της Τετάρτης θα επιδιώξει να «σφραγίσει» την πρόκρισή της στους «16» του θεσμού, που την ενδιαφέρει πάρα πολύ αυτή τη σεζόν και κυρίως μετά από τον αποκλεισμό της από τη συνέχεια του Copa Libertadores.

Η Μπραγκαντίνο είναι η αλήθεια πως εδώ και καιρό δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Δυσκολεύτηκε πάρα πολύ για να παραμείνει ανταγωνιστική παίζοντας σε υψηλό επίπεδο σε πρωτάθλημα και Copa Libertadores. Έχει μονάχα μια νίκη στα τελευταία δέκα παιχνίδια της και καμία στα επτά πιο πρόσφατα. Το τελευταίο, μάλιστα, ήταν ισοπαλία 1-1 στην έδρας της… Γκοϊάς.

Ωστόσο, διαθέτει ποιότητα και μια ξεκάθαρη προσέγγιση. Είναι καλύτερη ομάδα από την Γκοϊάς και καθώς έχει ανάγκη το αποτέλεσμα ώστε να αλλάξει και το κλίμα στο εσωτερικό της, εκτιμώ πως θα κάνει τα πάντα για να πάρει τη νίκη.

Μεγάλο ματς στην Κολομβία

Λίγη ώρα αργότερα, για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος της Κολομβίας παίζουν οι δύο καλύτερες ομάδες της χώρας: Ατλέτικο Νασιονάλ-Μιγιονάριος. Η Ατλέτικο Νασιονάλ «καίγεται» για τη νίκη και λογικά θα ρισκάρει. Οπότε περιμένω ανοικτό παιχνίδι και με το Over 2,5 στο 2,30 η επιλογή έχει αξία.

03:30 Μπραγκαντίνο-Γκοϊάς Copa do Brasil 1 (1,61)

04:05 Ατλέτικο ΝασιονάλΜιγιονάριος Primera A Κολομβίας Over 2,5 (2,30)

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News