Στοίχημα: Εύκολες νίκες για Βέλγιο και Ολλανδία

Οι προβλέψεις του Σπύρου Νάσιου για το στοιχηματικό κουπόνι της Τετάρτης 8 Ιουνίου 

Καλή Τετάρτη σε όλους! Το Nations League θα μας απασχολήσει και στο σημερινό στοιχηματικό κουπόνι και αρχίζουμε με την αναμέτρηση Βέλγιο – Πολωνία για τον 4ο όμιλο στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας. Ήττα σοκ για τους Βέλγους στην πρεμιέρα, από τους Ολλανδούς με το βαρύ 4-1 και μάλιστα εντός έδρας. Από την άλλη, οι Πολωνοί ξεκίνησαν με νίκη, επικρατώντας 2-1 της Ουαλίας εντός έδρας. Χωρίς περιθώρια για άλλες απώλειες οι γηπεδούχοι και ο άσος από ημίχρονο θα είναι η επιλογή μας.

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Ουαλία υποδέχεται την Ολλανδία. Στα ύψη η ψυχολογία των γηπεδούχων, μετά από τη νίκη επί της Ουκρανίας με 1-0, που τους χάρισε το εισιτήριο για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Στην πρεμιέρα του Nations League ηττήθηκαν με 2-1 στην έδρα της Πολωνίας. Η ομάδα του Λουίς Φαν Γκααλ έκανε ονειρεμένη πρεμιέρα, περνώντας με το εμφατικό 1-4 από την έδρα του Βελγίου. Φαίνεται πως οι Ολλανδοί είναι έτοιμοι να ξαναζήσουν στιγμές δόξας και το διπλό από ημίχρονο αξίζει.

Στον 1ο όμιλο του δεύτερου γκρουπ δυναμικότητας η Ιρλανδία φιλοξενεί την Ουκρανία. Με ήττα στην Αρμενία ξεκίνησε στην πρεμιέρα η Ιρλανδία. Οι Ουκρανοί έχασαν στην Ουαλία την ευκαιρία να κερδίσουν την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Σήμερα δίνουν τον πρώτο τους αγώνα στη διοργάνωση. Υπρχει απογοήτευση και στους δυο αντιπάλους και εμείς θα πάμε με την ισοπαλία.

Συμπληρώνουμε την τετράδα μας με τον άσο από ημίχρονο της Σκωτίας η οποία υποδέχεται στο Χάμπτεν Παρκ της Γλασκώβης την Αρμενία. Αν και οι Αρμένιοι έκαναν την έκπληξη στην πρεμιέρα και νίκησαν την Ιρλανδία εντός, οι Σκωτσέζοι δίνουν το πρώτο τους ματς στη διοργάνωση και θέλουν να ξεκινήσουν με τους τρεις βαθμούς στο γήπεδο τους.

21:45 ΒΕΛΓΙΟ – ΠΟΛΩΝΙΑ 1 ΗΜ. / 1 ΤΕΛ. (2.50)

21:45 ΟΥΑΛΙΑ – ΟΛΛΑΝΔΙΑ 2 ΗΜ. / 2 ΤΕΛ. (2.40)

21:45 ΙΡΛΑΝΔΙΑ – ΟΥΚΡΑΝΙΑ Χ (2.95)

21:45 ΣΚΩΤΙΑ – ΑΡΜΕΝΙΑ 1 ΗΜ. / 1 ΤΕΛ. (2.10)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News