Στοίχημα: Ευκαιρία για την Ιντεπέντιεντε

Τα προγνωστικά του Δημήτρη Καραμφυλίδη από το κουπόνι του στοιχήματος της Δευτέρας (27/6).

Για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Αργεντινής, η Ιντεπεντιέντε επισκέπτεται την έδρα της Πατρονάτο και της παρουσιάζεται μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να πανηγυρίσει ακόμη μια νίκη που θα τη βοηθήσει να «σκαρφαλώσει» στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Η Ιντεπεντιέντε το τελευταίο διάστημα έχει βρει ρυθμό και παίζει καλά, ενώ ακολουθούν και τα αποτελέσματα. Προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες μεταξύ πρωταθλήματος και Κυπέλλου και μετράει τρεις στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, ενώ έχει ηττηθεί μονάχα μια φορά στα πέντε πιο πρόσφατα. Σ’ αυτό το διάστημα έχει βελτιώσει κάπως την άμυνά της, ενώ παράλληλα προσπαθεί να γίνει καλύτερη επιθετικά. Υπάρχει αισιοδοξία στο εσωτερικό της πως σύντομα θα φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο.

Η Πατρονάτο, στο μεταξύ, ναι μεν πανηγύρισε πρόκριση στο Κύπελλο Αργεντινής επί της Κολόν Σάντα Φε, αλλά δεν έπεισε με την εμφάνισή της. Μαζί μ’ αυτή έχει δύο νίκες στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ αποκλειστικά για το πρωτάθλημα της Αργεντινής έχει μόλις μια νίκη σε τέσσερις αγωνιστικές κι έχει δεχθεί έξι γκολ σ’ αυτά τα ματς, ενώ έβαλε μόλις τρία.

Η ποιότητα και η φόρμα της Ιντεπεντιέντε με ωθούν στην επιλογή του διπλού που προσφέρεται στο 2,10.

Στο χέρι της Ατλέτικο Τουκουμάν

Στο έτερο ματς της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Αργεντινής που διεξάγεται τα ξημερώματα της Τρίτης, η Ατλέτικο Τουκουμάν υποδέχεται τη Γοδόι Κρουζ. Η Ατλέτικο Τουκουμάν είναι αήττητη έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές με μια νίκη και τρεις ισοπαλίες, ενώ η Γοδόι Κρουζ έχει δύο νίκες και δύο ήττες. Η Ατλέτικο Τουκουμάν είναι σταθερή ομάδα και ποντάρει στην άμυνά της, ενώ τα ματς της Γοδόι Κρουζ γίνονται… ροντέο. Όλα τα παραπάνω συν το ότι, η Γοδόι Κρουζ δυσκολεύεται εκτός έδρας μου ανοίγουν τον δρόμο για την επιλογή του άσου.

21:30 Πατρονάτο-Ιντεπεντιέντε Liga Profesional Αργεντινής 2 (2,10)

02:00 Ατλέτικο Τουκουμάν-Γοδόι Κρουζ Liga Profesional Αργεντινής 1 (2,70)

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News