Στοίχημα: Ευκαιρία για τη Φλουμινένσε

Τα προγνωστικά του Δημήτρη Καραμφυλίδη από το κουπόνι του στοιχήματος του Σαββάτου (2/7).

Η Φλουμινένσε υποδέχεται στο «Μαρακανά» την Κορίνθιανς στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστική της Serie Α της Βραζιλίας. Η ομάδα του Ρίο ντε Τζανέιρο βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και το τελευταίο διάστημα το αποδεικνύουν και τα αποτελέσματά της. Προέρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες, ενώ μετράει τέσσερα ματς αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η άμυνά της παρουσιάζεται βελτιωμένη καθώς σε τρία από τα τέσσερα ματς που δεν έχασε κατάφερε και κράτησε ανέπαφη την εστία της. Πλέον, βλέπει εφικτό να παλέψει για έναν υψηλό στόχο, ενώ όταν άρχισε το πρωτάθλημα έμοιαζε να μην έχει ιδιαίτερες φιλοδοξίες.

Η Κορίνθιανς, από τη μεριά της, πατάει κι αυτή καλά στα πόδια της, αλλά αυτή η περίοδος έχει κάτι το ιδιαίτερο – το μυαλό της βρίσκεται και στο Copa Libertadores. Προέρχεται από εντός έδρας 0-0 με την Μπόκα Τζούνιορς και θα παίξει την πρόκριση στους «8» στο Μπουένος Άιρες μεσοβδόμαδα (6/7). Αυτό θα αναγκάσει όλη την ομάδα να προσαρμοστεί. Αναμένεται ροτέισον.

Με τον άσο στο 1,65 (έχει πέσει από τιμές γύρω στο 1,90) η Φλουμινένσε ξέρει πως έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να εκμεταλλευτεί τη συγκυρία και να φτάσει στη νίκη.

Goal/goal στο Ζουβεντούδε-Ατλέτικο Μινέιρο

Στο έτερο αποψινό ματς για το πρωτάθλημα της Βραζιλίας, η Ζουβεντούδε παίζει με την Ατλέτικο Μινέιρο. Η Ζουβεντούδε παλεύει από τώρα για την παραμονή της στην κατηγορία και χρειάζεται κάθε βαθμό που μπορεί να συγκεντρώσει γιατί είναι ομάδα με σημαντικά αμυντικά προβλήματα (μετράει 24 γκολ κατά σε 14 αγωνιστικές).

Η Ατλέτικο Μινέιρο που έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοση και προέρχεται από 1-1 με την Έμελεκ στον Ισημερινό (απαιτητικό ματς και ταξίδια πήγαινε – έλα) αναμένεται να παραταχθεί με αλλαγές αφού θα παίξει και πάλι με την Έμελεκ μεσοβδόμαδα.

Σε αυτό το πλαίσιο – και με την άμυνα που έχει η Ζουβεντούδε – εκτιμώ πως θα γίνει ανοικτό ματς κι ως εκ τούτου κατευθύνομαι στο goal/goal.

22:30 Φλουμινένσε-Κορίνθιανς Serie A Βραζιλίας 1 (1,65)

22:30 Ζουβεντούδε-Ατλέτικο Μινέιρο Serie A Βραζιλίας G/G (2,05)

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News