Στοίχημα: Δύσκολες αποστολές για Παλμέιρας, Ρίβερ Πλέιτ

Τα προγνωστικά του Δημήτρη Καραμφυλίδη από το κουπόνι του στοιχήματος της Τετάρτης (29/6).

Η φάση των «16» του Copa Libertadores συνεχίζεται με συναρπαστικές αναμετρήσεις τα ξημερώματα της Πέμπτης (30/6). Η κάτοχος Παλμέιρας δοκιμάζεται στην Ασουνσιόν κόντρα στη Σέρο Πορτένιο. Είναι μια δύσκολη αποστολή για την ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα.

Η Παλμέιρας μετά από μια εντυπωσιακή πορεία στη φάση των ομίλων όπου είχε 6/6 κι ενώ τα πηγαίνει πολύ καλά σε γενικές γραμμές και στη Βραζιλία, το τελευταίο διάστημα παρουσιάζει πτώση στην απόδοσή της. Προέρχεται από δύο συνεχόμενα ματς χωρίς νίκη. Κι ενώ έχει παίξει ρόλο η κούραση από τα διαδοχικά παιχνίδια και το γεγονός πως τις τελευταίες ημέρες έχει ρίξει το βάρος της στο Copa Libertadores, τα αμυντικά προβλήματά της δεν μπορούν να παραβλεφθούν.

Με δεδομένο πως δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, η Παλμέιρας θα χρειαστεί να ρισκάρει, ενώ το ίδιο θα κάνει και η Σέρο Πορτένιο προκειμένου να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να πάρει εκείνη το πάνω χέρι στη σειρά. Περιμένω να σκοράρουν και οι δύο.

Η Ρίβερ ψάχνει την ισορροπία της

Στο μεταξύ, για την ίδια φάση του θεσμού, η Ρίβερ Πλέιτ επισκέπτεται τη Βέλεζ Σάρσφιλντ. Η Ρίβερ Πλέιτ αναζητά την ισορροπία της σε μια εποχή που βασικοί και σημαντικοί παίκτες της ετοιμάζονται για τις μεταγραφές τους σε ευρωπαϊκές ομάδες και αποχαιρετούν. Οπότε μέσα στην αναταραχή που προκαλεί το πάρε – δώσε, ο κόουτς Μαρσέλο Γκαγιάρδο προσπαθεί να κρατήσει σταθερή την ομάδα και τα τελευταία αποτελέσματα (νίκες επί της Ουνιόν Σάντα Φε με 5-1 κι επί της Λανούς με 2-1) δείχνει πως μπορεί να τα καταφέρει. Την ίδια στιγμή, όμως, η Βέλεζ εμφανίζεται βελτιωμένη και απειλητική.

01:15 Σέρο Πορτένιο-Παλμέιρας Copa Libertadores G/G (2,25)

03:30 Βέλεζ Σάρσφιλντ-Ρίβερ Πλέιτ Copa Libertadores G/G (1,95)

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News