Στοίχημα: Δυο ισοπαλίες και δυο ισχυροί άσοι

Οι προβλέψεις του Σπύρου Νάσιου για το στοιχηματικό κουπόνι της Μεγάλης Παρασκευής 22 Απριλίου 

Καλησπέρα και Καλή Μεγάλη Παρασκευή σε όλους με την ανάλογη κατάνυξη και με το πνεύμα της ημέρας να μας καθοδηγεί! Στα δικά μας και στο στοιχηματικό κομμάτι, υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα παιχνίδια, που θα μας απασχολήσουν και θα αναλύσουμε.

Ξεκίνημα με Γερμανική Bundesliga και την αναμέτρηση Βόλφσμπουργκ – Μάιντζ. Αν υπάρχει κίνητρο σε κάποια από τις δυο ομάδες, αυτό είναι προς τη μεριά της Βόλφσμπουργκ. Αν και έχει απόσταση έξι βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη, δεν μπορεί να αισθάνεται ασφαλής και χρειάζεται λίγους βαθμούς ακόμη για τη μαθηματική παραμονή. Η Μάιντζ είναι αδιάφορη και ο άσος από ημίχρονο αξίζει και θα τον εμπιστευτούμε.

Στην Ιρλανδία η Σάμροκ Ρόβερς φιλοξενείται από την Μποέμιανς. Οι φιλοξενούμενοι είναι από τα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και βρίσκονται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και με έναν πόντο διαφορά από την πρωτοπόρο Ντέρι Σίτι. Η Μποέμιανς είναι αήττητη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος και φαίνεται πως θα παλέψει για ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Με το ανάλογο ρίσκο θα πάμε με την ισοπαλία.

Συνέχεια με Β΄ Ισπανίας και τον άσο της Τενερίφης με αντίπαλο την Ουέσκα. Η ομάδα των Κανάριων Νήσων είναι στην 4η θέση που οδηγεί στα μπαράζ της ανόδου, ενώ είναι ζωντανή για είσοδο στις θέσεις της απευθείας άνοδο. Η Ουέσκα είναι αήττητη στα πέντε τελευταία, αλλά το τρένο της ανόδου έχει απομακρυνθεί.

Τέλος στην Β΄ Γαλλίας και στο ματς Μπαστιά – Παρίσι θα ποντάρουμε στην ισοπαλία. Οι γηπεδούχοι έχουν ηττηθεί μόλις μια φορά στην έδρα τους και θέλουν λίγους πόντους για να οριστικοποιήσει την παραμονή τους. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στις θέσεις των Play off της ανόδου.

21:30 Βόλφσμπουργκ – Μάιντζ  1 ΗΜ. / 1 ΤΕΛ. (4.00)

21:45 Μποέμιανς – Σάμροκ Ρ.  Χ (3.25)

22:00 Τενερίφη – Ουέσκα   1 (2.10)

22:00 Μπαστιά – Παρίσι   Χ (2.80)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News