Στοίχημα: Δυο ισοπαλίες από Σουηδία και Γαλλία

Οι προτάσεις του Σπύρου Νάσιου για το στοιχηματικό κουπόνι της Πέμπτης 26 Μαίου 

Γεια και χαρά και Καλή Πέμπτη σε όλους! Αν και το κουπόνι δεν εμπεριέχει πολλά ματς, τα λιγοστά παιχνίδια που υπάρχουν μας δίνουν την δυνατότητα να συγκεντρωθούμε και να αναλύσουμε καλύτερα τις επιλογές μας.

Υπάρχουν ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις και ξεκινάμε από τον τελικό Κυπέλλου Σουηδίας ανάμεσα στην Χάμαρμπι και την Μάλμε, που θα πραγματοποιηθεί στην έδρα της Χάμαρμπι. Η Μάλμε είναι η πολυνίκης του θεσμού με 14 κατακτήσεις και η Χάμαρμπι είναι η κάτοχος του τίτλου, αφού πέρσι κατέκτησε το πρώτο της τρόπαιο. Στις 2 Μαίου οι δυο αντίπαλοι κοντραρίστηκαν και πάλι στο ίδιο γήπεδο για το πρωτάθλημα και να μένουν στη λευκή ισοπαλία. Μόλις μια ήττα έχει η Χάμαρμπι, που παραμένει στην πρώτη θέση. Η Μάλμε δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση, καθώς προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες. Επικίνδυνο παιχνίδι με τις άμυνες να πρωταγωνιστούν. Επιλογή μας θα είναι η ισοπαλία.

Συνέχεια με Play out από το Γαλλικό πρωτάθλημα με την Οσέρ να φιλοξενεί στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι την Σεντ Ετιέν. Οι γηπεδούχοι που αγωνίζονταν στη Β κατηγορία απέκλεισαν στα πέναλτι την Σοσό για τα Play off. Στον τελικό θα βρουν απέναντι τους μια ιστορική ομάδα, όπως είναι και αυτοί, που συμμετείχε στην Ligue1 και θα δώσει τα πάντα για να παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία. Και εδώ θα ποντάρουμε στην ισοπαλία.

16:00 Χάμαρμπι – Μάλμε Χ (3.60)

20:00 Οσέρ – Σεντ Ετιέν Χ (3.25)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News