Στοίχημα: Δυο διπλά από Γουέστ Χαμ και Λειψία στο Europa League

Οι προτάσεις του Σπύρου Νάσιου για το στοιχηματικό κουπόνι της Πέμπτης 5 Μαίου 

Καλή Πέμπτη σε όλους! Αφού μάθαμε το ζευγάρι του τελικού της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ανάμεσα σε δυο ιστορικές ομάδες καθώς Ρεάλ και Λίβερπουλ είναι οι δυο διεκδικητές, σήμερα θα γνωρίσουμε και τους φιναλίστ τόσο στο Europa όσο και στο Conference League. Μεγάλες μάχες αναμένονται και στο πρώτο μας άρθρο θα αναλύσουμε τους επαναληπτικούς αγώνες των ημιτελικών του Europa League.

Ξεκίνημα με την αναμέτρηση Άιντραχτ – Γουέστ Χαμ στην Φρανκφούρτη. Οι Γερμανοί έχουν προβάδισμα πρόκρισης, μετά την επικράτηση τους με 2-1 στο Ολυμπιακό στάδιο του Λονδίνου. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι έχουν μόλις μια εντός έδρας νίκη στα έντεκα τελευταία παιχνίδια που έχουν δώσει, ενώ οι Άγγλοι στα προημιτελικά πήραν την πρόκριση χάρη στην εκτός έδρας νίκη τους με 3-0 επί της Λιόν. Καθοριστικό ματς με διακύβευμα το χρυσό εισιτήριο του τελικού. Πιστεύουμε πως θα γίνει ματσάρα και θα ποντάρουμε στο διπλό.

Στο άλλο σημερινό ματς η Ρέιντζερς φιλοξενεί στο «Άιμπροξ» την Λειψία, με τους φιλοξενούμενους να έχουν νικήσει με 1-0 στην Γερμανία, χάρη σε τέρμα που σημείωσαν πέντε λεπτά πριν από τη λήξη του αγώνα. Οι Σκωτσέζοι έχουν ηττηθεί μόλις τρεις φορές στην έδρα τους τη φετινή σεζόν. Η Λειψία στα δέκα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια μετράνε εννιά νίκες και μια ήττα. Αμφίρροπο ματς αλλά οι Γερμανοί νικάνε πάντα στο τέλος και αυτός είναι ο λόγος που οδηγούμαστε στο διπλό.

22:00 Άιντραχτ Φρ. – Γουέστ Χαμ 2 (2.80)

22:00 Ρέιντζερς – Λειψία 2 (2.00)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News